SalihaGidenDeligz sercen hemen teşhis hemen kürtaj hiç bekleme yok bekleyen çok hastası olduğu için doğru düzgün ilgilenmiyor bile
58Vildan Obsesifk ishal mi vardi canim o zaman öyle bişey hatırlıyorum dogumunu etkiler mi falan diye doktorun bisey dememişti ilgisizliginden yakınmıştın sanırım öyle kalmis aklımda
Obsesifk 58Vildan he evet demir ilacını bırakınca geçti zaten dahada gitmedim doktora haftaya gidicem canım
Zehra2701 SalihaGidenDeligz aynısını ilk gebeligimde bende yaşadım canım 2 doktora gittim ikiside keseyi gördü alttan muayene ettiler ama bebeği görmediler ve maalesef ki aynı gün içinde kürtajla gebeliğimi sonlandirmislardi. Ve ne sancin vardı nede kanamam 😔😔
SalihaGidenDeligz Zehra2701 çok üzüldüm 😢 şuan aynı durumu ben yaşıyorum ve ilk gebeliğin çok zorlanmışsındır eminim çok iyi anlayabiliyorum 😢 kaç haftalıktın o zamanlar
Zehra2701 SalihaGidenDeligz çok zorlandim evet kendimi toparlamam çok zor olmustu 😔 8 haftalikta canım ama şunu da unutma ki Rabbimden hayırlısı oymus demek ki kurtajimdan 5 ay sonra da tekrar hamile kaldım ve önümüzdeki ay Allah izin verirse kızımı kucağıma alicam hayırlısını iste hep Rabbimden canım
Ruzgargulu Arkadaşlar beta hcg testiniz 2günde bir 2katına yakın artmalı,artmıyorsa dış gebelik olabiliyor,ihmal etmeyin nolur,doktorla irtibatta olun,karın ağrısı vs olursa acil bildirin
SalihaGidenDeligz Zehra2701 öyle tabi veren de allah alan da allah. Rabbim kaderimize ne yazdıysa o olur. Toparlanmak zor işte. Sağlıkla al kucağına analı babalı büyütsün rabbim canım