zeynepcelikss Mlikeyldrm Benimde oğlum ulturasonda uyuyordu bikere😅 bi kerede gene yuz ustu yatiyordu.. insallah dogunca da uslu olurlar 👶🏻🍼🐣
Merdgn zeynepcelikss ben de 20+3 biz de mide yanması dışında şikayetim yok çok fazla.. ara ara minik hareketlerini hissediyorum. Dün hiç hissetmemiştim korkuttu beni sonra eşim geldi sevdi karnımı okşadı dokundu falan arkasından hareket hissetmeye başladım çok garipti ❤️🥰 Ayrıntılı ultrasonu doktor 16 nisana erteledi beklemedeyim.. 🙄
NzhtB zeynepcelikss istanbuldayım ben canım burda sadece doblere 600 TL ıstıyorlar yanı toplam muane falan derken nerdeyse 1.000 lira olucak baya masraflı anlıycagın canım
zeynepcelikss NzhtB devlet hastanesi bedavaya yapıyor. bana cok geç tarihde randevu verdiler , bide uygun 120₺ ye bulunca yaptırdım hemen beklemedim. devlete gidin o muayene icin isterseniz
NzhtB Devlet hastanesine gıdemem suan çok fazla vaka var koronayla ılgılı canım korkuyorum en iyisi özel artık yapcak bişey yok 😊
Marryy zeynepcelikss sırt üstü uyumamaya çalışıyorum ama uzanırken sırt üstüyüm hep kızımın hareketlerini öyle daha çok hissediyorum 🙈
zeynepcelikss Marryy bende günlük hayatta uzanirken sırt üstü uzaniyorum. acaba oda zararli mi bilmiyorum