Humeyra1 matrushka neden olmasin? Duyuyoruz ya iste üstte bir arkadas yazdi tanidigi birinin yapamadigini. Duyuyoruz hangi ilde oldugunu söylüyorlar mi hayir.. nerde olmus hangi hastane bunlari öğrenmeye çalışıyorum.. nitekim iptal olan randevular kapanan poliklinikler var.
Humeyra1 Deletedmom138 kliniklere almıyorlar ki kontroller yok artik acil olmadikca ben gidemedim mesela iptal edildi.. acile gel dedi bisey olursa. Tedbir bizden takdir Allahtan. Dokunmadan girip cikcaz mecbur..
Deletedmom138 Humeyra1 evet mesai saati öncesi gittiğim için eşimin bağırış çağırışlarıyla almak zorunda kaldılar beni acildi durumum ve özeldeki doktorum yerinde yoktu, ısrar ederseniz gebe olduğunuz için bakmak zorunda kalıyorlar ama acilse eğer
Humeyra1 Deletedmom138 insallah bir sıkıntınız çıkmamıştir.. en azindan bakmis olmalarina sevindim, cok şükür..
Deletedmom138 Humeyra1 İyiyim kuzum Allah’a şükür teşekkür ederim şu zor günleri atlatalım inşallah daha iyi olacağız 🙈
ozlem_sngl Humeyra1 kim demiş tam tersi devlet hastaneleri hamilelere hassas davraniyo özellere herkesin gücü yetmez asla öyle bise soz konusu olamaz bile
Humeyra1 ozlem_sngl insallah ozlem hanim.. benim temennimde o yönde elbette.. doğruluğunu öğrenmek üzere sordum zaten. Insallah hayırlısıyla iyi insanlarla karşılaşırız..
Esma_korpinar ozlem_sngl nerdesin bilmiyorum ama devlet hastaneleri hamilelere kopekten farksizlar 9 aydir devlette omrum curudu belki duzgunune denk gelirim diye ama yok
Humeyra1 Deletedmom138 Cok şükür :) insallah herseyin cok daha iyi olduğu günler gorelim evlatlarımızla..
Buse62 Humeyra1 evet İstanbul daymış çogunlukla bende Trabzonda yım devlette düşünüyorumda burda yapıyorlar hastaneleri ayırmışlar virüs hastaneleri ayrı. Zor durumlar Allah hepimizin yardımcısı olsun
Humeyra1 Buse62 cok sukur sag salım kucağınıza alin sizde.. istanbuldaki hamile arkadaşlarımızın da Rabbim yardımcısi olsun insallah 😔
ozlem_sngl Esma_korpinar ay canım herkes diyosa benim sansimmi bilmem ilk doğumumu ankara zekai tahird3 yaptım herkes aa ora çok kötü bi azar dahi yemedim çok iyi davrandilar 9 ay boyunca doğumum desen yine öyle doktorum hemşirem.ebem çok iyiydi şimdi yozgattayim yine bi ters hareket görmedim doktorumdan
Esma_korpinar ozlem_sngl istanbuldayim ben aslen sivasliyim sivasta devlet ozelden farksiz ama istanbul berbat canim resmen insani ozele tesfik ediyolar
ozlem_sngl Esma_korpinar ben birazda onların tarafından baktigim için belkide inan o kadar anlamayan doktora hemşireye bi şeyi 10 kere tekrarlatanlar var sinirleri yipraniyo artık illaki şahsen ben dayanamam ama sabır işi gerçekten hastane çalışanı olmak
Esma_korpinar ozlem_sngl o anlamayanlar yuzunden bize kopek gibi yapisiyolar iste o zmn diyosunki bizim sucumuz ne mesala nstye baglanicam rica ettim safra kesemde tas var nolursun cok sikma dedim kaldirdi bana ne dese begenirsin yapmasaydin o zmn sence bu hatsizlik degilmi bu bi ornek ti Allah merhametlisine getirsin gulum 😊
Betulbekil kayseres hangi hastane bende kocaelideyim sopalıda falan doğumhane kapandı kocaeli devlette zaten doğumhane yok alikahyada yapılıyor bir tek
Betulbekil Sedos2020 canım ben kocaelide yaşıyorum kadın doğum hastanesinde yapılıyor burda devlet hastanesinde zaten doğumhane yok belli hastaneler var devletin yaptıgı onlarda kapanmış bir tek alikahya kadın doğum ve çocuk hastanesinde yapılıyor perşembe günü nst için gidicem daha ayrıntılı bilgi alıcam
Humeyra1 Sedos2020 insallah.. bizimde degil ne yapariz bilmiyorum boyle bişeyle karsilasirsak.. Rabbim yardimcimiz olsun 😔
Buse62 Esma_korpinar o şekil nasıl konuşabilir sana biz hamileyiz bide iyi konuşmaları moral vermeleri gerekirken şikayet etseydin canm