ant2602 Humeyra1 ama zaten devlette kontrol etmiyorlar kanaman suyun gelmeden haftanı doldurmadan benim mesela alttan muayenem 40. Haftamda kanama gelince oldu. O yüzden alttan muayeneyi dert etme. Ben kontrole gittiğimde herhangi bir belirti olmayan 41. Haftada olan bayanı muayene etti doktor.
Tugce_61 Humeyra1 devlet hastanelerinde corona virüs var taksim araştırma Bağcılar devlet gibi bu sebeple hasta almıyorlar bulaşmasın diye
Sevgigursoy Asu20- cuma gitti devlet hastanesine esenyurtta oturuyor ama çoğu hastaneye gitti en son dün özele gitti doğum yaptı
kayseres Humeyra1 benim eşim Devlet Hastanesi’nde çalışıyor şu an çalıştığı hastane komple korona için ayrıldı bütün poliklinikler kapandı ama doğumhane açık herşeyi kapatsalar da onu kapatamazlar
nisemom Doğum hastaneleri açıktır da küçük hastaneler almıyor olabilir. Çünkü hastanelerin çoğu bölümlerini kapatmışlar. Duyduğuma göre açıkalanandan çok hasta ve ölüm varmış. Testleri herkese yapamadıklarından bekleyen ve tedbir amaçlı tutulan da çokmuş. Hamileleri mağdur etmezler diye umuyorum.
FBetl233 Humeyra1 belirli hastanelerde yasaklanmış İstanbul’da Onlarda vaka olan hastanelerdir ,, Ama sizi mağdur etmıyorlar hemen sevk verıyorlar en yakın hastaneye sevk ettikleri hastane özel bile olsa devlet sevkli olduğu için ücret alınmaz…
Portredekitirtil Humeyra1 canım benim eşim devlet hastanesi kadın doğum ameliyathanesinde yani sezeryan olanlar orada oluyor şimdi sordum yok öyle bişey diyor
Pelo_00 Humeyra1 sanmıyorum öyle bir şey olduğunu. Resmi açıklamalar dışında yazılan şeylere itibar etmeyin. Sağdan soldan duyumlar yüzünden boşuna panik oluyoruz.
ggulayy Humeyra1 ben tarlada doğurdum diyen yaşlılara söverdim içimden. Aynısı başımıza gelicek sanırım😂
Buse62 Humeyra1 evet İstanbul daymış çogunlukla bende Trabzonda yım devlette düşünüyorumda burda yapıyorlar hastaneleri ayırmışlar virüs hastaneleri ayrı. Zor durumlar Allah hepimizin yardımcısı olsun
Deletedmom138 Humeyra1 ben Bahçelievler devlet hastanesine başka bir durum için gittim tüm ameliyathaneleri kapattıklarını ve doktorlarının mesai saatleri dışında kontrol kabul etmediklerini söylediler. Sezeryanı kabul etmiyorlardır belki arayıp öğrenmek lazım
Humeyra1 Deletedmom138 evet dogrudur.. devlet hastanesi açmıyor ne yazkki.. bi sebeple acile gidince öğreneceğiz sanirim
Deletedmom138 Humeyra1 aynen dikkat etmek lazım acile girmeye korktum ben ama klinik bölümleri bomboştu diye girdim rahatça bir yere ellemeyin aman 😣
Humeyra1 Deletedmom138 kliniklere almıyorlar ki kontroller yok artik acil olmadikca ben gidemedim mesela iptal edildi.. acile gel dedi bisey olursa. Tedbir bizden takdir Allahtan. Dokunmadan girip cikcaz mecbur..
Humeyra1 matrushka neden olmasin? Duyuyoruz ya iste üstte bir arkadas yazdi tanidigi birinin yapamadigini. Duyuyoruz hangi ilde oldugunu söylüyorlar mi hayir.. nerde olmus hangi hastane bunlari öğrenmeye çalışıyorum.. nitekim iptal olan randevular kapanan poliklinikler var.