Benim son 4 ama Enfal canım oğlum keyfi yerinde 😀 gelmiyor inşallah Rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin evlatlarımızı 🙏😍
Şafak kaç kızlar
12 ama geçebilirde keyfine düşkün benim kızımda 😊
Hanife21 son 3 😇🙈
Hanife21 16 canım. İnşAllah sağ Salim kavuşuruz tez vakitte 🙋♀️
26💙
ne güzel ya maşallah 😊 inşallah ben de böyle son günlerinide sayabilirim dua edin bana da 6 haftalik hamileyim henüz 3 düşük geçmişim var bu kez kaybetmek istemiyorum 😞
21 🤰🙈❤️
KlMelis üzülme ve sitres yapma bütün hamileleiğimi yatarak geçirdim sadece tuvalete gitmeme izin Vardı ve yoğun kanamla devam etti zarda yırtılmam vardı 16 haftada daha ama sabret atlatılıyo yanlış anlama çok bilgili değilim ama sadece sabret ve dua et doğucak olunca neolursa olsun doğuyo ve kendine güvenebileceğin ni doktor arastır bnce 😘🥰 içini ferah tut
Hanife21 18 🥰
5463 evet nasibi olunca her şekilde oluyo olmayinca bacaklarindan tavanada assan kendini olmuyo rabbim hayırlı sağlıklı bi sekilde doğmalarini nasip etsin bize gonulden dua etmekten baska bi sey düşmüyo o ki hz zekeriya a.s’a yaşlandıği ve güçsüz olduğu zamanda hz yahya a.s bağışladı nasip etti bizlerede nasip etsin rabbim dua zikir her kapıyı açar 💜
En çok ben herhalde Şafak 52 🙂
19 ❤
Asl_93 bizde 118🙏🏻🙈 sağlıkla gelsinler inşallah♥️🙏🏻
arzu_glyprk amin inşallah canım 🙏
Beyzaercan benimde son 19 bakalım hangimiz önce dogurucaz benimki erkek😂😂