12 ama geçebilirde keyfine düşkün benim kızımda 😊

ne güzel ya maşallah 😊 inşallah ben de böyle son günlerinide sayabilirim dua edin bana da 6 haftalik hamileyim henüz 3 düşük geçmişim var bu kez kaybetmek istemiyorum 😞

İnşaAllah sende sayacaksın canım Rabbim yavrunu sana bağışlasın ve sağ salim bir avazdada kucağına almayı nasip etsin ☺️🤲KlMelis

KlMelis üzülme ve sitres yapma bütün hamileleiğimi yatarak geçirdim sadece tuvalete gitmeme izin Vardı ve yoğun kanamla devam etti zarda yırtılmam vardı 16 haftada daha ama sabret atlatılıyo yanlış anlama çok bilgili değilim ama sadece sabret ve dua et doğucak olunca neolursa olsun doğuyo ve kendine güvenebileceğin ni doktor arastır bnce 😘🥰 içini ferah tut

MCY Allah razı olsun canım benim Rabbim o üzüntüyü yaşatmasin hiç bir anneye çok zor

5463 evet nasibi olunca her şekilde oluyo olmayinca bacaklarindan tavanada assan kendini olmuyo rabbim hayırlı sağlıklı bi sekilde doğmalarini nasip etsin bize gonulden dua etmekten baska bi sey düşmüyo o ki hz zekeriya a.s’a yaşlandıği ve güçsüz olduğu zamanda hz yahya a.s bağışladı nasip etti bizlerede nasip etsin rabbim dua zikir her kapıyı açar 💜

Hanife21 bizim daha 118 🙈 ama oğlum erken gelecek gibi hissediyorum hayırlısı olsun 🤲 çok hareketli minik o kadar beklemez diye düşünüyorum 🙈

KlMelis inşallah canım Rabbim kavuştursun inşallah sağ salim tez zamanda kucağına alırsın Rabbim in izniyle 😍

Asl_93 inşallah canım Rabbim in izniyle inşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 allah razı olsun