7+3 te kalp atışını duymaya gidicem iki gün var ve bgn biraz kırmızıya yakın kanamam geldi. 5+4 te kese görmüştüm iyiydi. Bgn karın ağrısı kanama oldu progestan vuruldum geçti İnşallah bişey olmamıştır çok korkuyorum 😞 Pazartesi yi iple çekiyorum🙏🏼

10 gün sonra
4 ay sonra

Gozde gözde hanım merhaba uzun süre önce yazmışsınız ama size sormak istedim ben 6+2'de kontrole gittim kese var ama bebeği göremedik henüz sizde geç görmüşsünüz doktorunuz bu durumu nasıl değerlendirmişti ?

Semah merhaba bizde 6+2'de bebeği göremedik henüz,biraz kafama taktım sizde geç duymuşsunuz herşey yolundadır umarım🙏🏻

Nero1 her doktor gibi en kötü senaryoları söyledi. Aksilik beta hcg değerim de anormal şekilde yükseliyordu dış gebelik olabilir ihtimali üzerinde durdu. Sonra kese göründü bebek görünmedi 6+5 haftalıktım boş gebelik dedi. O ara 2 günde bir kontrole gidiyordum her kontrol çıkışı ağlıyordum. Sonra yurtdışına yerleştik 2 hafta sonra doktor buldum gittim çok umutsuzdum bebek yok diyordum. Doktor vajinal ultrasonla bakar bakmaz gördü bebeği hem de çok iyi gelişmişti 2 cm boyu vardı geç döllenme falan da değil, olabiliyormuş bu şekilde bebek kendini 10. haftaya kadar bile göstermeyebiliyor sebepsiz şekilde. Boşu boşuna stres üzüntü, hiç heyecanını yaşayamamıştım. Sadece zaman ver kendine de bebeğine de sağlıklıysa zaten sorunsuz şekilde ilerliyor bi şekilde. Doktorun verdiyse folik asite başla beslenmene dinlenmene dikkat et ❤

Gozde Gözde hanım uzun uzun yazmışsınız çok teşekkür ederim 🤗kesem küçük olduğu için henüz gözükmediğini söyledi doktorum hayırlısı inşallah bekliyorum pazartesi kontrolüm var🙏🏻

Nero1 canımm biraz olsun içini rahatlatabildiysem ne mutlu ❤ Güzel haberlerini bekliyorum inşallah anneciğini daha fazla bekletmeden gösterir minik kuş kendisini 😘

Gozde Ayy yerim onu inşallah☺tabiki rahatlattınız,hemde çok🤗

14 gün sonra

Nero1 keseyi geç gördük kalp atışın da geç duyduk. Erken doğumla 33 haftalık doğdu ama herşey yolunda 🙏🏻🙏🏻

2 yıl sonra

Gozde herkes 7 de duyuluyor dedi 9da normal demekki

2 yıl sonra

Esmalpaslan66 merhabalar benim de 7.hafta kese oluşmuş ama.kalp atışını duymadı kendinide göstermedi normal mi sizxe

7 ay sonra

Ben 7. Haftada duyduk canım ultrasonla gayet normal doktorun öyle demesi

bir yıl sonra

Benimde kese kücük olduğu için göremedi haftaya tekrar bakalim dedi carsamba günü goruruz umarim keseyi