Arkadaşlar 34+4 düm bir haftadir rahmime çok sancı giriyor geceleri bile oluyor bı anda suyum gelecek gibi hissediyorum çok şiddetli oluyor bazen ve kasılmalarimda çok arttı aynı durumu yaşayan varmı bebeğim hareketleride bayağı arttı

fadimeozbas kullanıyordum bı kaç kez kullandım bı ise yaramadi zaten 34 den sonra bırak demişti doktor

Panik yapma canım Dr unla konuş tabiki ama artık rahim kendini doğuma hazırlıyor yalancı kasilmalar hep olacak sen hareketlerini iyi takip et

Levlake Rahmini ölçtü mü doktorun kuzum.? Bende de kasılmalar çok erken haftalarda başladı geçen hafta gittiğimde rahmim ölçüldü şunanda 30+3’üm ve rahim kısalığındab hastaneye yatırıldım.Her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne ve erken doğumu engelleyici şğne yapıldı.ilaçlarımın dozajı arttı.2 3 günde bir doktora gitmek durumundayım malesef kasılmalarım hala var.Aman ihmal etme kuzum imkanın varsa yarın hemen doktoruna bir görün

Levlake geçmiş olsun canım magnezyum kullandın mı yada maden suyu iç günlük belki faydası olur bilemedm şimdi

@Levlake Ama bi kaç kez de öyle yaramaz ki düzenli kullanım gerektirir üstelik verdiği magnezyum yaramadıysa ilaç değişikliğine gidilebilirdi ve 36 ya kadar kullansaydını keşke benimde öyleydi ben 36 ya kadar kullandım

Bendede adet olacakmış gibi sancı oluyo ama normal dedi doktorum

fadimeozbas ben ilaç kullanmadım pek doktorumda zaten kullanırsa magnezyumu 34 ten sonra bırak demişti

@Levlake İyi de rahim kasılmalarım var diyorsunuz olası bi erken doğumu önler magnezyum herhangi bi zararı yok faydası var siz yaşadığınız olumsuzluklardan bahsetmişsiniz bende size tedavisinin böyle olması gerektiğini söyledim size kalmış

fadimeozbas 34 ten sonra faydası olmuyormuş neden kullanayım dogumada engelmis zaten o yüzden doktirlar 34ten sonra biraktiriyor doğumu geciktirdigi için