YcelMlayimYldrm Aslimutlu ya yaşadığım ilde değil gittiğim hastane doktor malesef. Burda sadece devlet hastanesi var diye farklı bir ile gidiyorum. Acaba acile gitsem ağrım kasılma ve beni nst ye alın desem alırlar mı ki ?
Aslimutlu YcelMlayimYldrm agrın ve kasılmalarını söylersen nst ye alırlar hemen cnm sen git acile bence hem içinde rahatlar
ozgesoy28 Kızlar peki bu haftalar da karın içinde ağrı da normal mi bebek hareket edince ağrı oluyo bide tuvaletim geliyo o hareket ettikçe
Ilkannelik YcelMlayimYldrm bu gibi durumlar son haftalara doğru çoğalırmış. Bu da bebeğin strese girmesi olarak adlandirilirmis. Bilimsel bir adi var ama yazmıyım hiç. Hareket ettiğinizde değişiyorsa yada bi iki dakika sürüyorsa önemli bir durum degilmis. Bunlar benim doktorumun bana en kısa aciklamasi 😁 umarım faydalı olur
Ipekokanliya Aslimutlu herkes ağrı yazmış ne ağrısı ki Ben 34 haftalık oldum Ona rağmen daha Sadece gece yanmaları oluyor ateş basması oluyor
ozgesoy28 Ipekokanliya Rabbim başka kötülükte göstermesin canım varsın sadece onlar olsun. Ben mesela göbek deliği çevresinde acı ile gittim sancılarım çıktı iğne serum ilaç derken durdu şimdi evde yatıyorum sürekli allah göstermesin kötülük
Ipekokanliya ozgesoy28 Rabb'im yardımcınız olsun �züldüm gerçekten İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Zely35 Benim sürekli tuvaletim geliyor 😳 Birde bebişin hareketleri azaldı, maşallah sizinkiler hareketliymiş. Bazen de yürürken rahmimde bir sancı oluyor 5 saniye falan sürüp geçiyor
Ipekokanliya Zely35 kazanma bende de var sebebini ben hemşireye sormuştum ebeye kimi bebekler daha çok sıkılır dedi artık çıkmak istiyor dedi O yüzden sığmıyor gibisinden şeyler söylemiştin yani canını sıkma Hareketlerine dikkat et az da olsa varsa sorun yok
Zely35 Ipekokanliya hareket ediyor ona dikkat ediyorum ama eskiden 50 ise şimdi 15 gibi düşün. Bende sormuştum yerleri daralıyormuş birde rem uykusuna geçiyorlarmış çok uyuyorlarmış öyle biliyorum canım bende
Glsmumul 31+5 olduk bizde. Artık yürürken iş yaparken eskisi gibi olmadığımı farkettiriyo sadece ağrı kasılma falan yok çok şükür. Bide hareket ettikçe idrarimi kaciriyomus gibi oluyorum 🙈 iki hafta snra nstye giricem ilk defa bakalım onda bişey çıkıcak mı