Bgmbgm Aslimutlu 33+1 benimde agirlastim için zor gelio bide sürekli acıkıyorum hep yemek az önce yine nefis yemek tarifleri ne bakarken buldum kendimi😂
Sinemderinnaz Aslimutlu erken dogum riski yatarak gecıo hayallerım boyle degıldı ama nasipten ötesi yok buna sukur😔
YcelMlayimYldrm Ben 31 haftalık hamileyim ama üstüme alındim neyse 🙂 kızlar bebekleriniz nasıl hareketli mı ya benm ki çok hareketli bazen korkuyorum bı sorun mu var acaba diye
ozgesoy28 YcelMlayimYldrm Aynen canım aynı benimde çok hareketli diyorum acaba bi sorun mu var yanlız değilmişim 😀
Ilkannelik Aslimutlu 33 e 1 kala 😊 herşey güzelde yataktan kalkmak bazen zor olabiliyor. Onun diisnda herseyler yolunda. Harikalar ne alemde sizlerin bu haftalarda 😃
YcelMlayimYldrm Aslimutlu uygulamanın birinde günün yüzde 10 Luk kısmında uyanık olurlar diyo ama bizimkiler buna dahil değil sanırım hiç uyumyo nerdeyse 🙂
YcelMlayimYldrm Bı de benim bebeğim çok toplanıyor karnım sürekli taş gbi kaskatı kesiliyor inşaallah sancı ya da kasılma değildir bunlar
Aslimutlu YcelMlayimYldrm doktora gitmiyomusub cnn benim benimde öyle oluyo iki haftada bir nstye giyotrun dhaa bugün girdim hatta sancı çıkmadı bi doktoro sor istersen
Ilkannelik YcelMlayimYldrm bu gibi durumlar son haftalara doğru çoğalırmış. Bu da bebeğin strese girmesi olarak adlandirilirmis. Bilimsel bir adi var ama yazmıyım hiç. Hareket ettiğinizde değişiyorsa yada bi iki dakika sürüyorsa önemli bir durum degilmis. Bunlar benim doktorumun bana en kısa aciklamasi 😁 umarım faydalı olur
Minnosunannesi Aslimutlu çok güzel 😍 oğluma kavuşmak için çok sabırsızlanıyorum inşallah sağlıkla gelsin
YcelMlayimYldrm Aslimutlu ya yaşadığım ilde değil gittiğim hastane doktor malesef. Burda sadece devlet hastanesi var diye farklı bir ile gidiyorum. Acaba acile gitsem ağrım kasılma ve beni nst ye alın desem alırlar mı ki ?