Nergizz_x Selam kizlar karbonatla cinsiyet testi yapan ve gercekten dogru cikan varmi aranizda…ben yaptim ve sabirsizlikla gelecek randevumuzu bekliyorum:)
busrasahinn Nergizz_x yalan canım o benim kız çıktı ama oğlum olacak 🙈 youtubede var nasıl yapıldığı 😂
Deletedmom133 Nergizz_x yalan canim. Onlar mesgale cisle cinsiyet mi bilinir 😀doktorlar bile yanılıyor ken
Betulbekil Nergizz_x ben hamilelerin hepsinde köpükleniyor diye duymuştum hatta karbonatla gebelik testi yapılıyor diye biliyorum
Nergizz_x Hashasim2020 sabah idrarin icine karbonat koyup eyer asitlenip köpuklenirse erkek ama eyer Hic bisey olmasa kiz..hep oyle duyardim yani bi deneyim dedim:)
Bahriyekaraman Nergizz_x ben on haftalıkken yaptım çok köpürdü ama erkek değil kızım olacak inşaallah 😊
Nergizz_x Hashasim2020 benimki baya köpuklendi yani erkek..ama bence kizz bana oyle görundu sanki gecen hadta ultrasonda
Hashasim2020 Ay hayırlısı olsun kuzum ya bir de yüzük ve ip ile yapıyorlar zaman geçmiyor ben de böyle şeylere bakıp duruyorum 🤣
Betulyesilts İnstgramda bi bayan var ultrason fotosuna bakip tahmin yapio ben ona baktirdim erkek dediler bakalim tutcak mi genelde tutuyor guveniyorumda heyanla bekliyorum arrtik saglikli ömürlü hayirli evlatlar versin rabbim insallah ♥️