Gamzestetik sercen ilk 6 hafta çok istahım açılmıştı ben bilmiyorum tabi bebiştenmiş🙂 o ara aldım son 4 haftada 1 kilo aldım sadece ama öncesi aldıklarımla toplam 5 kilo almış oldum :/ bulantım da hiç olmadı o yüzden istahım açılmıştı galiba
hjertemami Merhaba kızlar 🙋🏻 33+4 haftalığım 3 kg aldım. Günlük 10 bin adım atıyorum ve hamilelik egzersizi yapıyorum.
Gamzestetik hjertemami bende bu hafta yürüyüşe başlıycam çok faydalı sanırım dimi hem bebek hem anne hem kilo kontrolü için
Gamzestetik Aslihusein 14. Haftamda ikili test için kontrole gidicem ardından da diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Umarım bundan sonra daha kontrollü kilo alımım olur. Artık iştahım kapandı yiyemiyorum zaten ama hamile oldugumu bilmediğim dönemde almıştım 🙁
ferideee Bende 10.haftaydım daha kılo almadım 55 kılo ıle hamıle kaldım 55 kılo devam edıyorum benımde bıldıgım ılk 3 ay kılo almamak daha sonra zaten alıcaz
Gamzestetik ferideee evet normalde ilk üç ay alınmıyor hatta bulantı kusma olursa kilo verimi oluyor ama benim iştahım inanılmaz açılmıştı. İnşallah bundan sonra almam sizin çok iyiymiş ya ne güzel 🙂)
ferideee Gamzestetik psikolojikte olabilir canım ama bundan sonra dikket edersin zaten sağlıklı beslenmek bebeğe yarar şeylerle beslenince fazla kilo alımı olmaz diye düşünüyorum belki yapı ilede alakalı olabilir kilo almaya meyilliysen kaçış yok zaten 😂 benimde hala öyle çok iştahım açılmadı bundan sonra açılır diye düşünüyorum
DidemYldrm Gamzestetik biraz fazla almışsın canım dikkat et benim 21 haftam bitti daha 1,5 kg aldım zayıf hamile kaldım son aylar alınıyor zaten
bhmndls Ben de 52 ile hamile kaldim 6.hafta baslayan bulantilarim yuzunden 48 kiloya dustum.16.haftamda 50.8 olmustum.Suan 18.haftamdayim 52.2 kiloyum.Sizce nasil ?
Gamzestetik Susamtanesii bende 20yi gözden çıkardım bütün arkadaslarım 20 kilo aldılar bi sene geçmeden eski hallerine döndüler ama burda herkes çok almışsın dedi korktum 🙈
CeylanGnsevinAkta Gamzestetik Ben 16 haftalığım 4 kilo aldım hamileyken tosbagaya dönenlerdenim bi 20 kilo daha rahat alırımsende alacağa benziyorsun dikkat et 😊
Cekuli 6+5 teyim 3,5 kilo verdim çünkü hiç bişey yiyemiyorum yediğimi çıkarıyorum böylesi çok daha kötü yediklerinden bebişin almıştır bişeyler bundan sonra daha dikkatli olursun kilo verilmeyecek bişey değil🙏🏻
Gamzestetik Cekuli ya Allah yardımcınız olsun ben yaşamadım ama çok zordur bulantı kusma umarım bian önce geçer 🙏