Dimplesgirll Kızlar yaptıran memnun kalan varmı Doğumdan sonra yaptırmak istiyorum ama kalıcı diye biraz tereddüt ediyorum
deryaersin Dimplesgirll bende yaptırmak istiyorum da sonradan rengi değişiyomuş falan dediler cesaret edemedim bende
1987gokce Dimplesgirll valla bende düşünüyordum ama çok çabuk akıyor görümcem yaptırdı aktı 5 ayda hadi bir daha yaptır. Azından 1 sene gitsin valla kalemle hafif boyamak en mantıklısı geliyor.
Zera_ER Dimplesgirll emsal doğan'da yaptırıyodum ben tabi hamilelikde yaptıramadım 🤦🏻♀️ Tamamen silinmesede rengi falan acılıyo bn memnunum doğumdan sora yine gidicem☺
Tugcediril Ben yatırdım cokta memnunum yalnız kıl teknıgı ıle yaptırcaksınız dıgerlerı boya atıyor emsal doganda yatırdım ben dusunenler yaptırabılır
Mehtapkz Tugcediril simgeyle cananami yaptirdin canim bende yaptirdim cokta memnunum 2 yil oldu benm tabi iki yilda azalma oluyor ama ustunden uygun fiyata tekrardan gecittirebiliosun
ella_28 Tugcediril merhaba ne kadara yaptirdiniz ? ne kadar kalıcılığı var ? rutüş a gerek kalıo mu?? rutüş için ücret vsr mi ?
Tugcediril Dimplesgirll ben adanada yasıyorum adana subesınde yaptırdım ve bır seneyı gectı daha yenı akmaya basladı
Dimplesgirll deletedmom23 hayır canım sordum ben yapılmıyormuş artık Doğumdan 2 3 ay sonra yaptırırım diye düşünüyorum
deletedmom23 Dimplesgirll ay Benim de kimsem yok iki çocukla giden m diye Doğumdan önce yaptırayım diye düşünmüştüm
Zera_ER Dimplesgirll canım valla hic hatrlamıorm başka seylerde yaptırodum 800 falan civarıdır ama iki kere rötuşa gidiyosun ☺. Beylikdüzünede gidiodum etilerede kafama göre 🙈 Güzel yapıolar ikisindede bn memnun kaldım cok.
Tgbabsra Dimplesgirll yaptıranlar var bazıları çok dövme gibi duruyor güzel bir yere git yaptırcaksan
mrvgun Ben de beylikdüzünde inci korkmaza yaptırıyorum instagramda sayfası var phibrows_incikorkmaz inceleyin yaptıklarını. Çok memnunum çok doğal yapıyor kıl tekniğiyle. 1 buçuk sene oldu yaptıralı hala silinmedi rengi de değişmedi..