Tatlisannedilekk Seda8337 12haftalık hamileyim hâlâ bulantım kusmam devam ediyor, şuanda da acayip bulantım var🤢 ne zaman bitcek bu durum hiç bilmiyorum🤦🏻♀️
Muberraonur Tatlisannedilekk geçer geçer bunlarda geçerrr 🥴 ben artık ağlıyordum hiç geçmicek diye çünkü internette 9. Aya kadar süren bile olduğunu okumuştum sonra alıştım kusmaya ne zaman 4. Ayıma girdim azaldı kusmuyorum artık sabahları biraz bulantı oluyor ama geçiyor
Azur Muberraonur bende hiç belirtisi olması kusma tiksinme vs o yüzden merak ettim rahat geçirenlerin erkek dioalr
Muberraonur Azur kimisinde hiç bişey olmuyor ne güzel 😍 ben anneme çekmişim o da ben gibiymiş elinde kovayla geziyomuştu😁 annemin değerini daha da çok anladım hamile olunca anneler baş tacıdır ya neler çekmişler❤️
Aysenes Azur cok agir gecirdim hastanelik oldum 4 gun serumlarla yatim kalktim cinsiyetide erkek yani kusmaya yada kusmamaya bakmio cinsiyet 😁
Belinay_AliEge 19.haftadayım halen kusuyorum. Salatalık bi nebze iyi geliyor , sade sakız , naneli şeker , limonlu su , tuzlu mısırlı kraker iyi geliyor ben hiçbir çare bulamadım ama bunlar bi nebze olsun rahatlatıyor. RABBİM güç kuvvet sabır versin hepimize ❤
Tatlisannedilekk Muberraonur annemde bana hamileyken doğuma girene kadar kusmuş hep inşallah öyle olmam, inşallah benim bulantılarım da geçer cnm
brnr09 Muberraonur D vitamini, Demir için Gyno Ferro Sanol ve Regenesis Max verdi doktorum ama kusmaktan içemiyorum hiçbirini
Muberraonur brnr09 içmeye çalış zorla kendini zaten şuan bişey yiyemediğinden vitaminsiz kalırsın Düşün ben sabah aç karnına kan ilacı içiyorum şimdi sıvı kırmızı bişey tadı da kötü ama mecbur napıcan
Nilaydogan Seda8337 19 haftalık hamileyim hala bulanıyor malesef 🤦♀️ çay bardağının yarısına kadar ılık su 1 çay kaşığı toz zencefil karıştır iç bana iyi gelen sadece o oldu. Doktorum zofer ilacı verdi cok kötü olunca onu içiyorum
Aybuk66 Seda8337 ben 24 haftaligm hala sbhalari kusuyom caresi yok ilaclar iyi oluyo onlarda cok pahali allqh kolaylik wersin
Muberraonur Tatlisannedilekk inşallah geçer çok kötü bi durum 😕 tiksinti gelir çok normal artık ben buzdolabının kapağını açtığım an koku geliyordu bana direk kusmaya gidiyordum çok şükür geçti bazı sevdiğin şeyleri yiyemeyebilirsin tiksinebilirsin ben tavuktan kıymadan tiksindim yiyemiyorum pek normalde çok severdim 😒
Polly91 Seda8337 bende 7 haftalık hamileyım aynı durum bendede var bugun doktoruma gıttıgımde sordum bu durum nezaman gecıcek dıye 12.ci haftaya kadar devam eder dedi az kaldı sende dayan 😕inan çok zor bi durum senı anlıyorum ve bana yemeklerden tiksinti geldi