Seda8337 Kızlar 7 haftalik hamileyim ve mide bulantısı bütün herseyimi olumsuz etkiliyor.Doğru düzgün hiçbirşey yiyemiyorum.Hele besinli vitaminli şeyler hic yiyemiyorum.Bu konuda tecrübesi fikri olan varsa lütfen yazabilir mi gecer mi bu 🙏
gizemburakdefne Seda8337 ben 17. Haftadayım hala her yediğimi kusuyorum doktorum yapacak bir şey yok dedi. Yeterince beslenemiyorsan keton değerine bakıp hastane de serum tedavisi olabiliyor ama ben kustum yedim kustum yedim gerekmedi bebeğimde şimdilik sağlıklı zaten ilk üç ay vücutta var olanı alırmış anneden
Esra60 Seda8337 inş en kısa sürede atlatırsın 🙏🏼 12 haftalığım hala bulantılarım var kusmam var çok zor valla Allah yardımcımız olsun.
Muberraonur Seda8337 Allah yardımcın olsun bende çok yaşadım o durumu 4. Aydan sonra azalıyor rahatlıyorsun ben midem bulanınca mandalina portakala dadanmıştım dindiriyordu geçmezse çok kötü olursan doktora danış hamilelikte kullanılan mide bulantı ilacları var bana yazmıştı kullandım bi süre dindiriyordu
Tatlisannedilekk Seda8337 12haftalık hamileyim hâlâ bulantım kusmam devam ediyor, şuanda da acayip bulantım var🤢 ne zaman bitcek bu durum hiç bilmiyorum🤦🏻♀️
brnr09 Muberraonur ben bu bulantılar yüzünden şu an kullanmam gereken vitaminleri alamıyorum siz nasıl yapıyordunuz 😥😥
Serife-27 Bende 9 haftalik hamileyim tam bir aydır ne yedigimi anlıyorum ne içtiğimi bulantılar geçmiyor insallh düzelir 🙏
Muberraonur brnr09 hangi vitaminleri kullanıyorsun folikasit kullandım ben midemin bulandığı zamanlar onda zorlanmadım ama bazen içtiğimde bi süre sonra çıkarıyordum
brnr09 Muberraonur D vitamini, Demir için Gyno Ferro Sanol ve Regenesis Max verdi doktorum ama kusmaktan içemiyorum hiçbirini
Azur Muberraonur bende hiç belirtisi olması kusma tiksinme vs o yüzden merak ettim rahat geçirenlerin erkek dioalr