vrndozlem bizim burdaki bimde hem pembesi hem mavisi vardi. Boyutu iyiydi cok kucuk degildi. Ama ben almistm oyuzden almadim. Halende vardir kesin. Kimsesicikler almamis dogru duzgun bisey 🤷‍♀️

Mucizem7 evet çevremdd iki kişi memnun burdanda okudum memnun olan 1 paket yeni doğan aldım deniycem bakalım hangisi uyarsa bütün bezleri deniycel e bebektende baby me aldım marka hangisi iyi gelirse artık ordan devam etçem

Tugce35 benimde yakın bir arkadaşım baby me yi çok fazla önerdi hep onu kullaniyomus dogdugundan beri hiç pisuk yapmadı dedi.ya ben korkuyrm ama yinede

Gerçekten inanamıyorum hanımlar lütfen çıkmayın dışarı sonradan 2 kuruş fazla verin bebek mağazasından alın sağlığınız daha önemli ben doktor kontrollerime bile gidemiyorum yaa

Rabiakk evet çok sertti bim deki ebebek te ki
      babyplus fırça seti çok güzel yumuşacık tavsiye ederim 14 liraya aldım ben☺️

Tugce35 peki pişik kremi,bebk yağı, deterjan falan ne marka aldın acaba

Mucizem7 pişik kremi e bebegin ürününü aldım deniycem bebek yagını dalin aldım deterjan duru aldım memnunum da daha bebeğim doğmadı çamaşırları nı yıkadım yorumlata göre aldım bende