Malatya44 su virus olayi cikmasaydi alicaktim ama simdi oraya birsuru millet gelicek almak icin riske atamam kendimi valla bugun aksam tvde doktor soyledi hamilelerde riskte diye canm

Malatya44 Pek değecek Birşey yok bence internette farklı markalarda aynı fiyata ve daha kaliteli ürünler var bence gitmeye değmez 🤷🏻‍♀️ Millet hastaneye gidemiyor korkudan bir de bim falan aman diyeyim gitmeyin

Tugce35 o.bebek bezi iyi.miki çok az memnun olan okudumda ben.siz tavsiye üzerine mi.alicaksiniz acaba?

pamuk32 bende dehşetle okudum ya üç beş lira için ne gerek var kalsın tırnak makası da taragida bana ve bebeğe bişey olmasın yeterki , hastaneye bile gitmeye korkan anne adayları varken millet bim sırasında beklemeyi goze almış pes

Millet delirmiş resmen.. cidden hastalık ülkede siz iyi misiniz bu kadar hastalığı sallamak… resmen deli cesareti baska bir sey değil ne sacma sapan insanlar var allahim.. evde kalin deniyor evde boşvermişlikte ustunuze yok…

Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına nedir yani tarak deterjan bilmem ne boşverin çıkmayın evden adamlar bas bas bağırıyo değer mi iki kuruşluk şeyler için riske girmeye şuan virüs iyice yayılmış durumda

Seymasezer hıx sorma ya gexen sadece 1 poset ıvır zıvır aldık tarak tırnaj makası kulak çöpü gögus pedı, şişe temızleme fırcası, dalin sampuan ve bebek yagı, ıslak pamuk mendıl, emzık kutusu, bebek deterjanı yanı sadec ebunlar vardı sanırım 340 tl odedık.

Malatya44 vallahi gitsem de hiç bişey kalmıyor ki bencillikten ölecek bu insanlar virüsten değil 😬😬😬

Kılar boş verin gitmeyin aynı ürünler sürekli geliyor zaten bu süreçte gidip almaya sağlığınızı riske atmaya değmez

Dilan3eymenn onu sordum ben bim çalışanına ürünler çok sayıda geldi dedi 😂 bende ona göre erken gidip alcaktım ama öğlen giderim dedim kadın öyle diyiince

Bi tuhafsınız gerçekten herkes bangır bangır evden çıkmayın kalabalık ortamlara girmeyin diyor sizin derdinize bakın gerçekten çok üzücü illa sokakta birilerinin öldüğünü mü görmemiz lazım tedbir almak için bari siz yapmayın kızlar

Asaltntyr canım tarak setınden aldım taragı gerçekten yumusak almanı tavsıye ederım. Daha oncekı bım ızdıhamlarına gore de gayet sakındı 3-5kısı vardı

Bende gittim. İlk ve tek giren bendim almak istediğimi aldım. Sonradan gelmeye başlayan oldu. Toplam 5kişi yoktu. Delilikle ne alakası var bilemiyorum. Zaten alınacak şeyler. Herşeyi de internetten alabilir miyiz bilemiyorum…

Malatya44 eşim izin vermedi kalabalığa girmeme kendide gitmedi zat3n herşey alındı napacan fazlasini 5 10 tl indirim için o kalabalık ta ne işin var dedi😔

Malatya44 ilk defa BİM’in önü boştu herşey olduğu gibi duruyordu 😀 tabi ben bişey almadım ihtiyaçlarım tamamlanmıştı bimler çalışma saatini değiştirmiş artık 20:00 da kaptacaklar öyle yazmışlar