Seyma1998 Yaseminatl Yaseminatl hiç sorma canım ben de öyleyim herşeyi merak ediyorum çok sabırsızım ok heyecan var anlatamıyorum yani😊
Afrsl Cicek44 merhaba doktorunuzla telefon işlerinden iletişime geçtiniz o da size herhangi bir folik asit mi önerdi
Cicek44 Afrsl hastaneye gidemediğim icin telefonla görüştüm eczaneye gittim uç dört tane folik asit çeşidi vardı arayıp hangisini almam gerektiğini sordum o da folic iodu önerdi
Merve_12 Seyma1998 hayır hamile olmadan önce falattro kullanıyordum hamile olduğumu öğrendiğim zaman 3 ay kulandım onu sonra folidoce kulandım şimdi de ferrum kullanıyorum
Nur5516 Busevebaby doktorum banada aç karına içsen daha iyi olur dedi ama kalktığımda bulantı çok olduğu için birkaç lokma biseyler yiyince içiyorum hemen 😐
gizem-58 HappyMom 5 haftalıkken başladım doktor 3 ay kullanmamı söyledi aç tok farketmiyor benim kullandığım ilaç 13+2 olduk 🙈❤️
aleynagnyl HappyMom Hanımlar ben 5 haftalık hamileyim ve birşey sormak istiyorum. Ben bu folik asiti akşamları içiyorum ama içmemle kusmam bir oluyor sizce normal mi? Yaşadınız mı sizde? HappyMom
Semipermeable HappyMom folic asit planlanan bir gebelikse 3 ay onceden kullanilmali. Sonrasinda 16. Haftaya kadar kullaniliyor her sabah 1 tane.
Masumyasemjn Bende 19+ 3 günlük hamileyim folıkasıde 7 haftada başladım doktorum 12 haftaya kadar kullan dedi bıraktırdı şimdi vitamin ve b12 kullanıyorum mide yanması ve bulantı çok yapıyor diye düzenli kullanamıyorum