Esmaeray Hamilelikten 3 ay önce başladım 11 12 haftamda doktor kontrolüyle bıraktım şuan 15+2 deyim bulantı olarakta doktorumun tavsiyesiyle prilam dr 10 mg kullandım şuanda sadece b12 ilacı kullanıyorum
Sumeyye28 HappyMom HappyMom Nursel45 7 haftalık hamileğim ve yarın için randevum vardı. Coranadan dolayısıylada korkuruyorum doktorum kontrole gel demişti gitmelimiyim kesin acaba ?
Yaseminatl Hanımlar bende bir aylık hamileyim yeni öğrendim ama doktor ultrasonda ufak bı kist oluşuyo daha yeni dedi kafama takıldı böyle bişey yaşayan varmı
Nursel45 Yaseminatl benim de var şuan 5.8 cm 4. Aydan sonra kayboluyor dedi bebeğe zararı olmaz eğer kist kaybolmazsa agrı yapar sadece sana dedi doğumda alınır korkma canım
gulumse0611 Yaseminatl bende yeni öğrendim idrar testinde ama doktora daha gitmedim 4+1 bugün adete göre biraz daha zaman geçsin diye bekleyryim diyorum ama acaba kam versemmi
Yaseminatl Devlet Hastanesi’ne gittim doktor hiç bı açıklamada yapmadı korktum biraz ilk gebeliğim birde acemiyim teşekkür ederim canım içim rahatladı biraz😊
Elif-Avci Seyma1998 Yaseminatl benim kesem 3 gün regl gecikmesi ile alttan kontrol ederek göründü. 1. Gün de kendim test yaparak öğrendim ogün kan testine gittim. 824 çıktı 2. gün Kendi doktoruma gittim değerim 1670 çıktı sonra kontrol etti keseyi gördü. her şey noRmal dedi bu hafta Perşembe içinde kalp atışını duyacağız inşallah. 6. Hafta olucak perşembe günü
Elifbusra Seyma1998 bende 5 haftalıkken gittiğimde görünmüyor diye su içmiştim net göründü o zaman 🤭 şuan 16+1 haftadayız 🥰
Seyma1998 Yaseminatl anladım canım hayırlısı olsun bakalım😊rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
Merve_12 HappyMom hamile olmadan önce doktorumun tavsiyesilye kullanmya başladım 22 haftalık hamileyim hala da kullanıyorum
Merve_12 Seyma1998 hayır hamile olmadan önce falattro kullanıyordum hamile olduğumu öğrendiğim zaman 3 ay kulandım onu sonra folidoce kulandım şimdi de ferrum kullanıyorum
Cicek44 Afrsl merhabalar ben de 5.haftamdayim henüz hiç doktora gidemedim ancak doktorumla iletişim halindeyim bana folic iod u bu süreçte kanama aşırı agri olmadığı sürece doktora gidemeyeceğim malum sebeplerden ötürü . Sağlıkla 🙏🏽
Afrsl Cicek44 merhaba doktorunuzla telefon işlerinden iletişime geçtiniz o da size herhangi bir folik asit mi önerdi