Elcnerdgn 3aylık hamileyim hiç karnım yok kilo da almadım ama benimle aynı haftada olanların az da belirginlikleri var bazen bu durum morelimi bozmuyor değil yani 🤭🙈🙈
Tuba704 Pervane zamanda giç geçmiyor gibi 😊 Doktorlar alışmıştır artık bu tip konulara ama tabii herkes ayrı yaşıyor bu durumu sağlıklı olsunlar da 🙏
elif0690 Kizimicin Benm dr 5.aym bitti.Karin fln yok minnack dsardan kmse inanmiyor hsmile olduguma hmde 5aylik😄
Ozgesah355 Kizimicin bende 17 haftalığım bebişim 1 hafta da önde fakat kimse hamile olduğumu anlamıyor hatta etrafımdakiler karınsız hamile mi olur diye benimle dalga geçiyorlar 😂
Rabiaaaa Kizimicin ayy hadi inşallah kolay doğum olur 😂 38 haftalık olduk bugün karnım doğru düzgün belli değil otobüste bile hala yer vermiyorlar 🤦♀️
Kizimicin Rabiaaaa bazen dezavantajlari da var işte kimseyi inandiramayiz hamile olduğumuza . Bir de bakacak lar ki kucağımızda bir bebekle gelmişiz 😄 sürpriz olur anlayamayanlara
Kizimicin Ozgesah355 yok uzun değil aslında 1.60 boyun var orta derece. Sonlara doğru aniden çıkarsa daha çok çatlamaz mi . Aniden ayriliverir deri 😄
Ozgesah355 Kizimicin ayy allah korusun içini karartma inşallah olmaz 😅 benim boyum uzun baya herkes o yüzden karnın yok diyor bana ama demek alakası yokmuş çok fazla
ummucan Kizimicin benimde 16 haftada belli etmiyor pek bende öğretmenim ama ortaokulda olduğum için çocuklar çok hareketli sürekli carptiklari içn çıkmasını istiyorum belki daha dikkat ederler diye😊😊
Ceydiii Sizler gene 4aylık 5aylıkmıssınız ben 31haftalık hamileyim karnim 16 17haftalik gibi bazen hamilemiyim diye düşünüyorum🤣
ozgesoy28 Kizimicin canım en az 6ya kadar karın çok çıkmıyo ondan sonra bianca çıkıyo sende şaşırıyosun