Snmdnz Sedacntzblkn canm son haftalarda mecbur cagriyo doktorlar benimde 3 hafta sonra var kontrolum dogum tarihi alicam ve mecbur gidicem
Sedossss Sedacntzblkn aynı hftyz bnm derkn dgum rıskım ve bbegım de klp anomlsivar buna ragmen gıtmedım aradım doktorum 2 hft uzatlım dedı
Sedacntzblkn Sedossss rabbim yardımcınız olsun umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza bebişinizi çok dikkat edin kendinize
zelis63 Sedacntzblkn şuanda 39 haftalıgım perşembe randevum vardı iptal edildi doğum başlarsa gidicem başlamazsa 3 nisana gidicem bakalım Hakkımızda hayrlısı 🤷♀️
Canan38 36 haftalığım çarşamba randevum vardı iptal edildi 2 haftadır kontrole gidemiyorum maalesef allahım sonumuzu hayır etsin nasıl olucak bilmiyorum 🙄
cdirge Cuma günü detaylı ultrasonum vardı ama doktorumuzun yaşı gereği risk grubunda olduğu için randevular iptal edildi 🤦🏻♀️ Çarşamba gününe başka birinden randevu aldım umarım bu da iptal olmaz
sule-0606 Sedacntzblkn allahm yardımcmz olsun su surece ınternetlerde olmasa keske artık her gelen yalan ynlıs haberlerle yuregımız agzmzda aglamaklı dolasmak bunalttı artık
Nurorhn Sedacntzblkn Maske eldivenimi aldim gittim canm valla diķat et tedbirli ol birsey olmaz Allahn izniyle