Sedacntzblkn Merhabalar , 31 haftalık hamileyim haftaya kontrolüm var acaba kontrollerinize gidebiliyor musunuz ? Malum virüsten dolayı evlerimizden çıkamıyoruz :(
Elif578 Sedacntzblkn benimde bugun sağlık ocağında son kontrolüm vardı ebem geçen ay kar yagdığında aramıştı bugun gelme ama bidaki ay mutlaka gel diye mecbur gittim bugun gayet ilgilendiler kapıdan tek tek alıyorlar diğer hastaları gebelere öncelik tanıyolar bomboştu ztn haftaya kendi doktoruma randevum var özelde Maskemi eldivenimi tedbirimi alıp gidicem ihmal edemem valla merak ediyorum nasıl diye bebişimi 😊 35+2 yiz
sule-0606 Sedacntzblkn 20 haftalıgım 16 da gtmstım gdemıcem hareketlerını hıssedıyorum az cok cok sukur ama bnmde gtmem lazım kızımda damar tıkanımlgm olmstu bundada olucakmı dıye bakılıp aspırıne baslancaktı ama kaldım ortada 🤷🏻♀️Boyle gıderse sansımıza anca dogumda gdıcez heralde hastanelere Allahm yrdımcımız olsun hamılelerın duası kabul olurmus Rabbım butun muslumanları korusun bıtsın bıran once
YagmrK Sedacntzblkn maske takıp gidiyorum gelince de bütün kıyafetlerimi banyoda çıkarıp yıkıyorum yapacak bişey yok
Sinem16y Valla bende aynı endişeyi yaşıyorum. Ama mecburuz gitmeye ben en son 32.haftamda gittim sımdı 35 olduk haftaya yine gitmem lazım mecbur gıdıcez
Sedacntzblkn Darkgod bende öyle düşünüyorum maske eldivenle artık ne yapalım gitmeden bi doktorumu arayacağım tabi :)
Sedacntzblkn Elif578 maşallah 🧿 aksatmamak lazım bende çok merak ediyorum nasıl bebişim diye dediğiniz gibi maske eldivenle artık gideceğiz artık :)
Sedacntzblkn sule-0606 amin amin inşallah ama maske eldiven takıp gidin siz bence yada gitmeden doktorunuzu bi arayın ne olur ne olmaz kafamıza göre iş yapmakta doğru olmaz diye düşünüyorum
ElifOncul Benim yarındı normalde, doktorum bugün arayıp normal sürecinde ilerlediği için herşey riske atma dedi.. 2 hafta sonra duruma göre bakacağız, suan 17+2 yim
sule-0606 Sedacntzblkn allahm yardımcmz olsun su surece ınternetlerde olmasa keske artık her gelen yalan ynlıs haberlerle yuregımız agzmzda aglamaklı dolasmak bunalttı artık
DenizEliz Sedacntzblkn maskemi eldivenimi takıp gidiyorum valla yapacak bişey yok zaten riskli gebeliğim var iki haftada bir sıkı takip edilmesi gereken şeyler var yapıcak bişi yok🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Sedacntzblkn DenizEliz çok çok dikkat edin kendinize inşallah sağlıklı bi süreç ve doğum yaşarsınız :)
anneadayi_ En son 33 de gittim doktor 35 ye gel demişti bir haftada ben bekledim 36 da mecbur gidicem