Elifdoan Merhaba sevgili anneler, 9 haftalık hamileyim ama aşırı yorgun ve halsizim kalkıp yemek hazırlayacak kadar bile enerjim olmuyor. Bu normal mi siz nasıl aştınız bu durumları 🙁🙁
Gaazell Elifdoan normal cnm bende tüm gün uyurdum eşim zorla uyandırıp yemek yedirirdi düşünün. 3 ay geçtikten sonra normale dönüyor insan
Fulyag Elifdoan Ben daha 6 haftalıkken böyle oldum ilk gebeliğimde böyle bir şey yaşamadım çok zorlamıyorum nasıl geçecek günler 😕
Duygu_ikra51 Elifdoan ilk zamanlara bende öyleydim canım 1 ay kadar çektim kalkacak halim yoktu başımı ağır hissediyordum en son hastaneye gittim serum verdiler onunla biraz toparladım ama ilk 3 ayım çok kötüydü
demioz ben de 12 haftalığım sadece yemek yapmaya kalkabiliyorum o da mecburi hatta bazen onu da yapamıyorum yorgunluktan ve bu durum 8 haftadan sonra başladı 😢
Dilara9 Evet normal canim ilk 3 ay hic bisey yapasin yok yorgunsun hep uyumak uzanmak istiyorsun ama zaman gecdikce aktivlesiyorsun biz 19 haftalik olduk Masallah bayaaa ayakdayim uykuyu hic aramiyom sürekli bi is yapiyom 🙈♥️
Elifdoan Dilara9 ay bende inşallah hızlıca o günlere geçerim, zaten virüs vs derken psikolojik olarak çöküşteyim bide üzerine bu haksızlıklar eklenince daha kötüyüm
Fulyag Elifdoan İnşallah hemen geçer ben de öyleyim kızım var onunla hiç ilgilenemiyorum bu kadar kötü olacağımı tahmin etmemiştim
Dilara9 Elifdoan daha iyi iste evdesin dinlen bol bol zaten cikmiyorsun en azidan disarda bisey kacirmiyorsun 🙈valla tadini cikar ileriki zamanda ikimizda yatamicaz 😂
Aydeniz09 Elifdoan Bende öyleydim o haftalar da yataktan kalkıp salona gidip salonda yatıyordum . Yangın çıktı deseler panikle kalkıp koşamazdım o derece. Sonra öğrendim ki D vitaminim ve Demirim Çok çok düşük. Olması gerekenin çok altında doktor vitamin damla ilaç verdi de kendime yeni yeni gelmeye başladım 19 haftalık olduk.
Elifdoan Dilara9 ay evin halı cok perişan gördükçe dağınıklığı sinirim bozuluyor 😄🙄 bı sihirli değnek verseler de o toplasa 😄