Deletedmom127 Sesem ay kıyamam kız vallaha çok tatlı yaaaaaaa 😍 emzik ne zamandan itibaren vermeye başladın? Bende vermek istiyorum alışsın diye
YYR19 Deletedmom127 doğuma daha var tatlım umarım o zamana kadar eski günlerimize döneriz inşallah sonra zaten minnak bir bebişle karantina dönemi yasayacaz o kaçınılmaz inşallah 🙈♥️
Deletedmom127 YYR19 aynen ya 😃 inşaallah kız. Diyorum havalar güzelken bebeğimi de alıp çıkayım gezeyim. Ama bakalım nasıl olcak vakalar azalcak mı çoğalcak mı
YYR19 Deletedmom127 inşallah tatlım minnakları alıp cıkıp rahat rahat gezebiliriz♥️ama dün haberlerde gördüm bir doktor tamamem haziran ayında biter bu durum diyor
Sesem Deletedmom127 beni ememiyor göğüs ucum yok ondan ötürü biberon ısınana kadar oyalanıyor onla hep verdim ben.
nil_sugra Sesem bende fitilden dolayı düşük yapmıştım. Doktora anlatmıştım oysa bağırsakların sorunlu fitil iyi gelmiyor bana diye ama dinlemedi. Bende onu dinlemedim bir süre sonra ama artık çok geçti
Deletedmom127 Elisaalya fitil iş’e yaramadı o zaman kuzum herhalde… Ay canım benim kıyamam sana ben ya. Ama büyümüş bebiş yani çok şükür ♥️
Sunay10_ Sesem nasıl bir belirti oluyor erken Doğumun enfeksiyonla acaba benimde aşırı akıntım var ama
Sunay10_ Benimde akıntım var ama hamilelikten dolayı diye doktoruma pek demedim önemsiz diye aşırı su içiyorm ama akıntı hep aynı kaşıntı vardı krem verdi onun için o geçti ama akıntım için bişey demedim koyu krem rengi akıntım
Sesem Sunay10_ sarı yoğun lor peyniri gibi akıntım vardı fitil verdi doktor geçmedi sonrasında doğurdum zaten.
Sunay10_ Sesem hadi ya benim akıntıda öyle 33/4 haftalığım sağlık ocağında bi idrar tahlili yaptırayım en iyisi ama evden çıkamıyorm durumlardan dolayı fitilin ismi neydi acaba
Sunay10_ Deletedmom127 suya koyup kullanmak için mi toz derken doktoruma söyleyim en iyisi banada versin ya korktum şimdi evden çıkamıyorum tahlil için