Duyguaydin81 Btlkrc Gökçe Nil koymayı düşünüyorum kızımın adını sizede tavsiye ederim hem hafif hem akışkan bir isim 🤗🤗
hilal_yener Emf ya zaten kuranda falan geçmiyor önemi yok benim içinde anlamının ne oldugu anlamı için koymuyorum hoşuma gittiği için koyuyorum ben o ismi
Emf hilal_yener o zaman bişey diyemem tabi ki sizin kararınız ama anlamı dini değil onu biliyorum belki anlamı da onemli olan biri için yanlış bilgi olur diye yazdım
cokkasmabeabi İlk kızım Serra. Şimdi hamileyim kız olursa Hafsa Hüma düşünüyorum. Reyyan da güzeldi ama dizide var şimdi soğudum o yüzden
Betuul12 Btlkrc ben kızımın adını Deniz koymayı düşünüyorum ama beğendiğim başka isimler de var Mihra , Mihre , Deren , Asel , Hira , Hifa Nur
Makbus Aycelnnshinn benimde koymak istediğim iki isim 🥰 dünya ismini 2senedir istiyordum ama düşük yapmıştım. dünya konusunda büyüklerden çok veto yiyorum. Herkes dünyanın çok ağır olduğunu heleki şu zamanda koyulmamasi gerektiğini söylüyor ne düşünüyor sunuz
Drykmsl Makbus ikizlere hamileyim dünya&atlas koymak istiyorduk . Kime söylesek Dünya ismine kulp buldular çok soğuk isim miş agırmış falan. Her kafadan Bi ses çıkıyor. İsimden soguttular beni de. Güneş&çınar düşünüyoruz şimdi ona da çok sıcak derler kesin 😁 millete bakarsak isim koyamıcaz sanırım 🙄
idilberra Ben Beren sare koydum kızımın ismini herkez cok begendi bende cok begenerek bıraktım tavsiye ederim