OlgaArslan Btlkrc kızımın adı Miray Ela alternatif isimler Elçin. Lina. Hüma. Masal. Arven. Açelya. Nisa hoşuma giden bunlar ☺️
Demetdemircioglu Kızımın ismk Tanem olcak ama ona karar verene kadar Damla, Melis,Güneş arasındaydım. Gülce yi de çok severim🥰
DenizEliz Elif578 benimde kızımın adı eliz olucak kapı süsümüz emzik zincirimiz ve isimli tulumumuz hazır bilee☺️☺️☺️ Ama biz yanına isim eklemedik zaten soy ismimizin telafuzu zor oyuzden hem ismi uzatmak hemde telafuzunu zorlaştırmak istemedik🥰 Eliz KASAL olucak☺️☺️ Ama soy adımıza kasap diyende var kaşap kaşal diyende var artık kodlamaktan yıldık😂😂😂😂
Damla_K Btlkrc canım oglum var o Çağın. Simdi kız olacak insallah ona Çağla düşünüyoruz. Zümra ismi de degisik geliyo bana ama abisine yakın olsun dedik 🥰😀
Makbus Aycelnnshinn benimde koymak istediğim iki isim 🥰 dünya ismini 2senedir istiyordum ama düşük yapmıştım. dünya konusunda büyüklerden çok veto yiyorum. Herkes dünyanın çok ağır olduğunu heleki şu zamanda koyulmamasi gerektiğini söylüyor ne düşünüyor sunuz
Didi6 Emf Evet Rıdvan. Ama şaibeli isim sitelerine göre dinimizde Elisa, Buğlem gibi melekler de var. 😅😅😂 Halbuki Buğlem aslında anlamsız. Elisa da aslında gayrimüslim.