Gunaysalman Alınma eşinin dediğine. Erkekler bilmiyor senin bu duygunu o yüzden endişelerini anlayamıyor. Sonuçta bacaklarının arasından hiç bi zaman 4 kglik bi bebek çıkmıcak. Cinsel organı yırtılmıcak, kesilmeyecek ve dikiş olmucak. Sezaryende ona göre zor yani. Hepsi ayrı zor. Ben bazen bunları bile düşününce endişe ediyorum. O yatakta bacaklarımı açtığımı düşünüp, içimden bişey beni yırtarak çıktığını düşünmek delirtiyor. Doktorun herkesin o anda cinsel organıma dokunması izlemesi falan içimi çok fena yapıyor. Kasılırım büyük ihtimalle. O yüzden onlar bizi anlayamaz. Bende basında normal istedim şimdi kafam karışık. Belki sezaryen olur dediğimde. Eşim bana da biraz tepki gösterdi. Ne var dayanamayacak kafasındalar. Çünkü hiç yapmamışlar. Erkekler dışarıdan hep duyuyorlar, normal doğum en iyisi, 10 dkda bitiyor, sezaryende ortadan ikiye yarılıyorsun, karnın çok dikiş oluyor 2 çocuktan fazla yapamıyorsun falan diye. Yok yarım insan falan diye duyuyorlar ondan Olumsuz etkileniyorlar. Yoksa anladıklarından değil yani. Sen takma kafana zamanı gelince sen ne istersen öyle olur şimdiden düşünme. Kimse zorlayamaz eşinde anlar sonuçta