krdmnsanemm Kızlar bugün kontrolüm vardı oğlum 700 gram olmuş 2 hafta önce detaylıda 510 gramdı doktor iyi kilo almış dedi boyuda 30 cm sizin bu haftalarda nasıldı?😊
BirsenDeniz krdmnsanemm 23 haftada 540 gr dı ☺ Maşallah bebeğinize ne güzel kilo almış özel olarak yediğiniz birşeyler varmı bende yumurt süt hiç yok
Akin59 krdmnsanemm canim ben 24 haftalikken 720 grmdi boyu 28 cm demişti bu hafta sonu gidicem.kontrole 29.haftalik bakalım kac kilo dicek
krdmnsanemm BirsenDeniz ben hamileliğimin başlarında yumurta süt falan baya tükettim ama sonradan tiksinti geldi yumurta da sütte kullanmadım😊 özel olarak kullandığım bişey yok sadece kan ve vitamin ilacımı düzenli kullanıyorum bide kahvaltıda sürekli kaşar peyniri yiyorum😊
krdmnsanemm Ayselcnt maşallah ne güzel kilosu falan doktorunuz fazla almamış dediyse sorun yoktur bence önde gitmesinden
ilaydanurhavvat Ayselcnt ayy maşallah nasıl beslenıyorsunz acaba bnde dikkat ediyorumn bebeğin kilo alsın istiyorum şu anda kilosu iyi ama daha da iyi olsun istiyorum aydınlatırsan sevinirim ☺
Ayselcnt krdmnsanemm Sağlığı iyi çok şükürle kilolu olursa normal doğum zor diyor doktor.. 😕 ben ondan endişe ediyorum..
Bernaaa Kızlar siZin bebislerinkini duyunca benimki zayıf geldi gözüme yahu😊😊benimki 24+3 te 31 cm 680gr.di şuan 26 haftadayız bakalım bugün kontrole gidicem bisey diicekmi doktor kg.ile ilgili