Sinemin Mry-06 evet aldım iptal olma gibi bi durum olduğunda telefonla ararlarmış ama arayan olmadı beni randevuma da 5 gün var
Mry-06 Sinemin Bugün Doktora Giderseniz Gittikten Sonra Banada Bilgi verebilir misiniz teşekkür ederim şimdiden 🙏🏻
Sinemin Mry-06 geldim canım hastanedeyim şuan ayrıntılı için bekliyorum hastaların ateşine bakmadan almıyorlar içeriye ve eşinle falan gidersen de radyoloji kapısının önünde bekliyorlar içerde kimse olmuyor hastalar dışında onlarda kontrollü alıyorlar
Mry-06 Sinemin Teşekkür ederim beni aranmadıklarına göre henüz iptal olma gibi bir durumu yok o zaman 🙂saat kaç randevusuydu sizin? Birde ayrıntılıdan sonra doktora görünmemiz gerekiyor mu acaba 🤷♀️
Sinemin Mry-06 hiç korkma gelmekten canım aşırı önlemleri var kadın doğum polikliniğine maskesiz almıyorlar ateşini ölçtürüp belge alıyosn ona göre alıyorlar içeri 😌 ve maskesiz kimse yok
Mry-06 Sinemin mhrs de doktorların randevuları açık değil ama hastanedeler mi?? ben doktor Emine Çelen e gidiyordum normal de o yoksa o zaman ordan hehangibir doktora mı göstericez?
Mry-06 Sinemin Gerçekten içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim benimde perşembe günü ayrıntılı usg sorunsuz gider geliriz inşallah 🙂
Sinemin Mry-06 aynen canım MHRS de benim randevum gözüküyor ama doktorlardan 2-3 tanesi burda onlara veriyor sırayı ona gösteriyoruz
Sinemin 1989-- evet canım riskli gebeliğe gönderdiler böbrekleri olması gerekenden fazla büyükmüş öğleden sonraya kaldım riskli gebeliğe sıra bekliyorum şimdi 😔
1989-- Sinemin dogumdan sonra normala geciyor bobrek buyumesi benim bi yakinimda öyle olmuştu bisey olmaz Allah in izniyle
Mry-06 Sinemin Çok Çok Geçmiş Olsun İnşallah Hiç Bir Sıkıntı Olmadan Alırsın Kucağına Sağlıkla Güzel Düşün Güzel Olsun Dualarım Sizinle 🙏🏻