Mry-06 Şehir hastanesi doktor randevuları bir bir kapatılıyor. Nisan’ın 2 sinde ayrıntılı usg vardı. Henüz bilgi verilmedi ama gitmekten de çekiniyorum açıkcası. Şehir Hastanesine Kontrole yada Ayrıntılı usg için giden var mııııı?
Meriwa Mry-06 benim 18 haftamdayım yarın 24 ünde randevum var her kafadan ses çıktığı için hast aradım poliklinik devam ediyor zor durumunuz yoksa gelmeyin sağlık bakanlığının uyarısı diyolar kendi sağlımız için iptal olan randevular da bence hafifletmek için poliklinik sayılarını düşürüyolar
Esen22 Sinemin 27 cuma gunu randevum iptal edıldı su an mesaj geldı hastaneyı aradım ıçınde bulundugumuz durumdan dolayı iptal edıldı tum hastalar dedıler
Mry-06 Sinemin işte bende bunu merak ediyorum ben ilk ayrıntılı usg için gidicektim henüz bir bilgi verilmedi ama gideceğim doktorun da mhrs den randevusu yok kapalı yani.
Cansu_eraslan Mry-06 ben 37 haftafayim benmde iptal olmadi ama bi cok kisinin iptal olmus. Eger acil durumunuz yoksa cidden gitmeyin
Mry-06 Cansu_eraslan 1 ay olucak doktor kontrolüne gitmedim. Bu durum yüzünden 3 lü taramanın sonucunu öğrenmek için bile gitmedim. E nabızdan baktım. Ayrıntılı usg için kesin gitmem gerekiyor mu onuda bilmiyorum ilk gebelik olunca acemi oluyor biraz insan 😔
Sinemin Mry-06 evet aldım iptal olma gibi bi durum olduğunda telefonla ararlarmış ama arayan olmadı beni randevuma da 5 gün var