Ssz 60 ile hamile kaldım 67 kiloyum ve 22 haftalık 7 kilo aldım çok takıyorum nasıl sabit tutcam bilemiyorum başta almadım son 4 haftadır kilo almaya başladım 😓😟
Aysetrkzz @iremayc 4 iremayca öğrendiğimde 4+3 haftalıktı 67 kiloydum suan 8+5 65 kiloyum mide bulantısı çok yok sadece daha sağlıklı besleniyorum abur cubur kesinlikle yemiyorum 😃
Selimemelek 65 kiloyla hamile kaldım şuan 36.haftadayıım daha yeni girdim 36 ya 78 kiloyum herhalde doguma kadar 80 olurum
deletedmom309 38+2 olduk ve yarın doğumum var Allahın izniyle toplam 10 kiloyla tamamladım gebeliği, gururluyum mutluyum 😁
Yeter61 60 kilo ile hamile kaldım şuan 68-69 kiloyum insallh son aylar fazla kilo almam ..daha 26 haftadan gidiyoruz 😊
Zehra34 35 haftalığım 52 ile hamile kaldım şu an 55 kiloyum ilk üç ay çok zayıflamıştım 47 kiloya düşmüştüm
Betulbekil Kerem-inannesi 😱 nasıl yani 😂 2 kilodan dazla almanız lazım su bebek fazla kan rahim😂 o zaman siz hamilelikte kilo verenlerdensiniz
Kerem-inannesi Betulbekil aynen öyle canim. Bende başlarda cok endiseleniyordum bu nasil olur diye ama doktorum normal dedi
Betulbekil Kerem-inannesi canım bebeğin kilo aldıktan sonra sen zayıflasanda bi zararı yok keşke bizimde bebişimiz kilo aldıkça biz zayıflasak 🥰😊
Kerem-inannesi Betulbekil ilk gebelik olunca her kafadan bi ses çıkıyor kilo alman lâzımdı sismen lâzımdı gibi seyler söylendiği icin bende öyle bisey olcak diye bekliyordum ama ilk gebeliğim dediğin gibi ve berbat gēciyor bu kadar zor olduğunu bilmiyodum cok vitaminsiz kaldı bedenim ama neyseki bebegim sağlıklı 35.haftam ve bebegim 2kilo tabii küsurat ne onu blmiyorum