Bus_ak18 Minnaksever hahahah demekki Rabbim her seyde oldugu gibi onuda dilediğinr veriyo😂 yememek gerek ama iştee
Busimss Bus_ak18 ben daha en son kontrole gittiğimde doktorumla konuştuk sakatat tarzı hiç girşey yemeyeceksin demişti. Bence yeme ama sen bilirsin ☺️
Busimss Bus_ak18 😂😂 korkma kız o kadar da sende canın cektiyse tadımlık iyi yapmışsın yiyerek yoksa icinde kalırdı. Birşey olmaz Allah’ın izniyle
Snmdnz Bus_ak18 zararli degil canm ben ilk gbeliktede yedim bebegimde leke felan yok simdide yiyorum tek bildigim elin cig ciger et yurek degdigi zamam hic biyerine surmeden yikanmasi gerek canm
Asel21 Mucizeaky yiyince değil canım hamile biri ciğeri ellerse bebeğin vücudun da ben gbi leke çıkıyormuş
Mucizeaky Asel21 ben yendiği zamanda oluyormuş diye biliyorum Güle dokunduğun zaman leke çıkıyormuş ama çilekte yenmez diyorlar mesela canım 🤷♀️
Acemiy Asel21 tüm yazılanları şaşkınlıkla okuyorum ben çok yedim faydalıdır diye hatta eşim aldı getirdi bende doğradım pişirdim yedim birçok kez ay inşallah bişey olmamıştır ulan 28 haftalıgız ve başlarda daha çok yiyordum
Asel21 Bus_ak18 afyet olsun canım ben hiç öyle birşey duymadım ciğer yemeyen ben hzmilelik işte yedim. Tavuk yüreği de yedim. Sadece ciğer için hamilelerin ellememelerinin dediklerini duydum bebeğin vücudun da ben gbi leke olarak çıkıyormuş
NisaMomy Bus_ak18 zararlı diye biliyorum canım 🤦♀️ Benimde ilk aydan beri canım kokareç istiyor gel görki ağzıma süremedim🤦♀️ İki ay kaldı sabırsızlıkla bekliyorum🤣
Asel21 Mucizeaky ben onları da duymadm canm ve çilek de yiyip durdum can bu istiyor yemezsen olmaz. Ona bakılırsa şey de diyorlar canının çektiğini de yemeyince onun şeklinde doğum lekesi çıkıyor dye.
Mucizeaky Asel21 eskilere bakarsak herşeyi yiyorlarmış valla yeni nesilden korkar olduk valla bende yiyorum çilek😂en iyisi herşeyi yemek o zaman napalım başka 😂
Asel21 Mucizeaky ben yiyorum valla 3 can taşıyorum sonuçta yemezsem rahat uyuyamıyorum. Bi iki gün önce canm çikolata çekti 5 6 gbi sabaha karşı yat uyu uyandığın zaman yerim dedim ama dayanamadım gidip bir tatlı kaşığından fazla kaşıkladm 😂
Asel21 Mucizeaky yiyorum valla yedikçe içim rahatlıyor canm yoksa rahat uyuyamıyorum sağa sola dönüp duruyorum.
Asel21 Mucizeaky olsun canm şu ana kadar 18 kilo almışım zayıf olduğum içinde aldığım kilolar belli olmuyor.