Bus_ak18 Kızlar yürek yemek zararlı mıdır. Gece gece sordum ama lütfen yardımcı olun? Sakatat sıkıntılı diyolar ama ev yapımı ve iyi pişirilmiş olsa bile zararlı mıdır? Ahh hamilelik hayatta ağzıma sürmediğim şeyleri canım istiyor🤢
ilayecemom Bus_ak18 ciğer yeme canım çok canin istiyorsa sadece bir parça al, çok fazla a vitamini içerdiği için bebekte sıkıntılar yaratabilirmiş benim doktorum otizm bile yapar demişti 😔 cok dikkat et
Manyakcadl Bus_ak18 bende bilmiyorum ama bu sevdadan vazgec cnm ya😅 velev ki bisi oldu alah korusun hastaneye gidilcek donem degil
Tatlisannedilekk Bus_ak18 cnm bana doktorum 3ayını doldurana kadar kokoreç, ciğer, kelle paça falan sakatat yeme 3ayın dolduktan sonra azar azar yiyebilirsin dedi tabi her hamile aynı olur mu onu bilemem. Benim cnmda ne zamandır ciğer istiyo 5gün kaldı yememe😀🤗
Mucizeaky Yürek ciğer gibi sakadat ürünler zararlı olduğunu bilmiyorum ama bebeğin vücüdunda belli bi kısmında leke oluşuyormuş ciğer ve yürek yiyen anne adayı 🤷♀️
Bus_ak18 Mucizeaky ciğeri duydum canım ama yürek aynı mıdır bilmiyorum. İlk defa canım bsy istedi oda hiç agzıma sürmediğim bsy çok tuhaf🤢
Asel21 Mucizeaky yiyince değil canım hamile biri ciğeri ellerse bebeğin vücudun da ben gbi leke çıkıyormuş
Bsecill Mucizeaky leke felan olmuyor ya batıl onlar hep. Ben hem yedim hem elledim bebeğimin hiç bi yerinde bişey yok
gzde_cinar ilayecemom ogluma hamileyken kansizligim vardi. Doktor ciger ye demişti. Bende cok severim ve her firsatta yedim diyebikirim. Cok sukur oğlumda bi sikinti olmadı.
Bus_ak18 Sermina kızz ilk 3 ay aşerme dönemiymiş ilk defa canım bsy istedi kusma ve bulantıdan ilk defa bişi aşermişim öyle demeeee🤣🤣 çeke çeke de yürek çekti naparsın
Arslanerveannesi Bus_ak18 😂 yaa hiç gülesim yoktu kız midem bulanıyor surda bir dolanayim dedim seni gördüm bisey olmaz canım Allahın izni ile az ye Sende bir tabak yeme 2 çatal ye besmele çek bisey olmaz
Bus_ak18 Tatlisannedilekk yani 15 günle farkediyo yeyip yememek 😂 bende bunu anlamış değilim. Ciğeri yerken elini deyip bi yere dokunma derler dikkat et
Tatlisannedilekk Bus_ak18 ilk 3ay riskli diyolar ya cnm ondan galiba. Annem yapıcak saolsun, ben ellemeye çekiniyorum unuturum falan bi yerime dokunurum dalgınlıkla
mmylmz Bus_ak18 zararlı tabıki. ev yapımı derken yuregı nasıl yapacaksınız satakat o. canınız cektı yıyın 1 kere ama sonra yeneyun lütfen. elınızıde surmeyın. cıg ete sakatata dokunmayın toxoplazma olmanız cok yüksek
Bus_ak18 mmylmz canım aynı et gibi kavrulup yeniyor yani çiğ olma ihtimali yok. Ben yapmycam zaten annem yapar. Tesekkr ederm cvbn için canım
mmylmz Bus_ak18 pişmesi degıl mesele satakat olması tehlıkelı. önerilmiyor tüketme 1 kere ye bırdaha yeme
Minnaksever Bus_ak18 çok fazla a vitamini içeriyor sakatatlar o yüzden önermiyorlar beyin gelişimi için biraz tadına bakmanda sıkıntı olmaz bence yengem de hep ciğer yedi masallah çocuğu 1,5 yaşında cumle kuruyodu 😁
Bus_ak18 Minnaksever hahahah demekki Rabbim her seyde oldugu gibi onuda dilediğinr veriyo😂 yememek gerek ama iştee