Snlgvnl Mohtertalha evet aynı şekilde bende de o his oldu ama ilk gitmeden dolayıdır diye düşündüm belki ilerleyen zamanlarda daha ilgili olurmu bilmiyorum
Snlgvnl ilkbahar özelm hanımın randvumarı doluymuş bi kaç aya kadar almıyorlarmış devayı aradm böyle söylediler
Canan9627 Melek199 ben yaptım dogumumu canım oglum 4günlük cokda memnun kaldım tertemiz bir hastane ilgileri felan yapabilirsin bence dogumunu❤️❤️
Melek199 Canan9627 aysun hanimmi yaptrdi ben erkek doktora gitmistim o hastanede ismini unuttum ama doktor ogretim uyesiydi iyiydi ama ben sormadan bazi seyleri soylemedi hep ben sordum
Tuggul ZzehraA daha doğumuma var nasıl yaptırdığını bilmiyorum ama normal doğummu yaptınız sezeryanmı ?
ZzehraA Tuggul sezeryan dogum benimki cok rahat gecmişti saolsun cok güzel ilgilendi inşlah bu kızımda da rahat gecer 😊
bir_pasa_annesi esereaa yasam hastanesi Şahin korkmaz cok iyi Bi doktor 12 gün önce doğum yaptım Allah razı olsun ondan elide cok hafif sezaryen oldum aynı gün ayaklandım agrım sızım olmadı
ZzehraA Tuggul anlıyorum canm rabbim hepimizi kolay kurtarsın inşlah ilk dogumlarda hep bi tecrübesizlik oluyor doqrusu 😊