pamuk32 Haticeakks @ilkbahar ben gittim kızlar ebe yaptı çatı muayenesini suyum gidiyor die korkmuştum çatı muayeneesini önce ebe yapar açıklık bilgisini doktora verir die biliyorum ama tabi doğumunuz yakinsa doktor bakablr
Pelinoz Hatem hastanesi nazire öztürk ve deva hastanesi özlem borazan bu dr. Lar hakkinda bilgisi olan var mi arkadaşlar?
Kasmer6327 Pelinoz cnm özlem borozon iyi değil diyolar kimileri ama benim kayınvalidem özlem borozon da ameliyat oldu memnun du direk ayağa kalktı rahmini almıştı bende Cevdet e mi gitsem özlem e mi gitsem bilemiyorum 🤗
emineemine Pelinoz ben 7 ayıma kadar nazire hanıma gittim arkadaşım akademide çalışıyor die beni oraya çağırdı zorla 😂 iyi ve ilgili bi dr tavsiye ederim
ilkbahar Pelinoz benim arkadaşımdan bildiğim kadarıyla özlem borazan iyimiş normal doğum yanlısıymış, baya kişi gidiyormuş ona randevu almak biraz zor olabiliyo bazen dedi ona.. Ben hiç gitmedim kendisine…
Kasmer6327 ilkbahar hım anladım cnm bnde muayene soruyorsun sandım 🤭 bende 23 haftalığım Nurettin kavcı gidince Cevdet öksüzlere gidicem ama sezeryan çift kişilik oda ya 1800 diye biliyorum
ilkbahar Kasmer6327 hım odalara göre farkediyo evet bazıları vip oda felan cnm 🙂 ben de doğum şeklini şimdiden hiç bilmiyorum ama Cevdete güveniyorum o nasıl uygun görürse öyle olur diye düşünüyorum 🙂😁
emineemine Kayarozlem8023 doğum ücreti hakkında konuştunuz mu bende oraya gidiyorum konuşmadım daha 🥰
D27777 dilanhayat27 hicte bile cok ilgisiz bir kadın. Ben ilk hamileliğim de gidiyordum kanamam vardı sürekli bana cocuk yok bebek yok kese boş deyip piskolojim bozuyordu. Eni sonu alttan muayene etmeyi akıl etti bebekte var ama gelişmemiş kürtaj ol dedi.
Snlgvnl ilkbahar özelm hanımın randvumarı doluymuş bi kaç aya kadar almıyorlarmış devayı aradm böyle söylediler
Snlgvnl Şuan bende nazire öztürke gidiyorum bir defa gittim ama kararsızım başka doktorlarıda araştırıyorum en önemlisi telefonla dönüş sağlayan ilgili biri varmı önerebileceğiniz acaba ??
Mohtertalha Kızlar haftaya detaylı ultrasona gidecem iyi bayan doktor arıyorum eşimle beraber girmek istiyorum bilginiz var mı acaba
Mohtertalha Snlgvnl Bebeğin ölçülerini soylüyor iyi ama dinlemiyor sanki insanı. Ben kullandığım ilaçları söyledim yanımda var dememe rağmen yazdı anlamadım .Sonuçlarımı atacaktım hala dönüş yapmasını bekliyorum
Snlgvnl Mohtertalha evet aynı şekilde bende de o his oldu ama ilk gitmeden dolayıdır diye düşündüm belki ilerleyen zamanlarda daha ilgili olurmu bilmiyorum