Esra_cglr Sari sümüksü akıntı için nişan diyenler var doğrumudur sizcede kızlar yarın kontrolum var doktoroda sorucam ama yarina kadar soru isareti kalıcak kafamda.yasayan varmi?
Seymasezer Esra_cglr oooo o akıntı nişanda benim 3 haftadır nişanım geliyor 😂😂 39 haftalığım saatte bir ped değişiyorum yoğun sarı akıntım var ama doktorum normal dedi ilaç verdi nişane demedi
Pamukgelim Esra_cglr canım googledan bak istersen, illa kırmızı kahve olması gerekmiyor, jel gibi sümüksü akıntı at nişan olabilir, anlattığın kadarıyla seninki nişan…. Nişan resimlerine bir bak istersen netten anlarsın, hadı hayırlı olsun
Edagrli Esra_cglr yok Canım enfeksiyon sanırım Suan bendedr geliyor o küçük tualet sonrası ben 26 haftalık hamşleyşö Nisa’n daha yoğun ve pembe olur yanı çocuğu İnsan altıma kaçırdım sandım diyor ya 😂 büyük ihtimal ayaklarını üşütmüşsünüz
ikiprensannesiiii Edagrli bende de az önce geldi küçük tuvalet sonrası, 26 haftalıgim enfeksiyondur yani demi
Edagrli ikiprensannesiiii Canım evet bencede bende aynı sorunu yarışıyorum uç dört gündür bol su iç azalıyor 🙏🏻 Ayaklarımı sıcak tut
Esra_cglr Edagrli canım ben zaten cok su icen birisiyim ve herhangi enfeksiyon belirtimde yok koku kasinti vs.sumuksu dedigim baya kati bisey yani enfeksiyonu ayırt edebilcegimi dusunuyorum ama yinede sagol doktorum yarin net bisey soyler.
Esra_cglr Seymasezer benimki daha bugun 2 kere geldi cnm yogun bir akinti degil slime bilirmisiniz bilmiyorum ama slime kivaminda kati yapiskan sari renkte bir akıntı ve yalancı sancılarim var sancilarimin ardindan geldi.tesekkur ederim 🙏
Svgmomm Mantar enfeksiyonu belirtisi bu bende 3haftadır kaşıntı ve akıntı var doktora gitme günümü bekliyorum 🤢
Edagrli Svgmomm bende kaşıntı yok agrı yok ama küçük tualet sonrası peceteye gelen sarı akıntı var bende kontrolde soracağım bakalım ozaman korkulacak birsey değil 🙏🏻 Bol su ayaklar sıcak ve bol su ile yıkamak gerek sanırım sürekli iç çamaşırı değişmek
Esra_cglr Svgmomm sizinki mantar enfeksyonu olabilir canm benm kasintim falan yok.yalancı sancilarim.var onlarin ardindan geldi benmki
Edagrli Esra_cglr Yok bash ettiğin şeylerin aynısı bende de var evet baya koyu sumuk gibi bende peceteye geliyor cis sonrası agrı yolcu kasıntı bendede yok 26 haftalık gebeyim hiç bir agrım yok
Esra_cglr Edagrli anladim canm yarin neymis anlariz artik belkide normaldir son haftalar bilemiyorum.tesekkur ederim.