Hazalmelek_65 Sinem62 yok cnm tamamen kuaför kızın dikkatsizliği. İç tarafa ağdayı yapıştırmış aniden de çekince yardı bildiğin😑
Gokser Hazalmelek_65 sarı kantaron yağı ya da bepanthen sürebilirsiniz. İkisi de çok hızlı iyileştirir. Çok geçmiş olsun🙏
Evita Hazalmelek_65 mikrop kapmasın? Bebeğe yakın yer ya sonuçta. Bence yarın sabah sağlık ocağını arayıp bir sor. Kendi haline bırakmalı mıyım diye.
Zynpml Hazalmelek_65 kanama durduysa kantaton yagida uygulayabilirsin yarayi daha cabuk iyilestiriyor
spiker_anne Hazalmelek_65 Terramycin krem kullanabilirsin canim hemen geçirir mikropta kapmaz geçmiş olsun ❤🌸
Tubasim Hazalmelek_65 canım kantaron yağı mucizevi bi şey belki doktorun vereceği kremlerden bile etkilidir. Yağladıktan sonra havlu peçete koy kuru kalsın. Geçer Allah’ın İzniyle rahat ol.
Yaman Hazalmelek_65 gecen ay gittigimde benimde öyle oldu cnm surekli ayni yere sürdüler yada hormonlardan deri hassaslaşıyor bu ay gittigimde ayni yere sürme ve ufak ufak sür dedim bi sikinti yasamadim cnm krem sür hem yumusak tutar
Hazalmelek_65 Yaman denicem söylenenleri inşallah kapanır yarası kaynar yani. Çok zor duruma soktu beni ya. Doktorada gidemiyorum dikiş falan der diye korkuyorum. İnşallah iyileşirde gerek kalmaz
Yaman Hazalmelek_65 anladum cnm gecmis olsun bidakine az az sürsün yavas ceksin ayni yere cok yapmasin