Zezemeze Benim 14 günüm var ama bir an önce doğurmak istiyorum artık çok bunaldım özellikle şu virüs muhabbetinden gına geldi. Sancı deyip durdukları nasıl bir şey bilmiyoruz ki. İki üç gündür yoğun bel ağrım var ve ishalim bu belirti olabilir mi acaba?
Azizeakln Zezemeze iki gündür bel ağrısı bende de var gerçekten bilgisizlik kötü ama çevremizde birine sorunca o daha kötü o kadar kötülüyorlar ki insanın psikolojisi bozuluyor
Leylacetinkaya Azizeakln benim akıntılarım çok var hamilelikten bu yana ama son günler daha çok şiddetlendi 😏Ayyy bebişleri çok merak ediyorum
Leylacetinkaya AsyaBaby 😂😂Eşimide bıktırdım artık küçücük bir sancıda aha geldi diyorum 🤣Bana diyor sen artık doğursanda inanmıcam 🤦🏻♀️
Azizeakln Leylacetinkaya ya o merak bizde de var nasıl olacak acaba falan diye 😂 bide son günler korkular arttı acaba nasıl olacak dogurabilecekmiyim falan
hunilimom Azizeakln sancilarindan anlarsın nişanın gelir anlarsın önemli olan şancı dakikasını tutmak zaten belli ediyor doğum sancısı kendini benim suyum gelmişti öyle sonra sancılar gelmişti
Raabiiaa hunilimom bu durum erken dogum dada oyle olur benim erken dogum riskim var birsey olsa ne olacak nasil olur bilmiyorum
Azizeakln hunilimom ama sancı nasıl bsy onu bilmiyorum bu zamana kadar hiç de agrım sancım olmadı bide nişan kaç gün önceden geliyor
hunilimom Azizeakln belli olmuyor canim benim suyum ile beraber geldi sancılar adet zamani kasiklarin belin ağrır böyle öyle bi ağrı seni oturmaz uyutmaz
nurakn Benim 40 haftam doldu ama hiç bi belirtim yok malesef bu gidişlede olmayacak gibi umudumu kaybediyorum artık 😏
Aslihansan Azizeakln benim bir gece önce bebeğim o kadar aşağıdaydı ki çıktı çıkacak sanki çok tekmeledi ve ağrı yaptı uyuyamadım dedim bunda bi gariplik var ben kesin yarın doğururum ve ertesi gün sabah doğurdum 😂
Azizeakln Aslihansan bende normalde tuvalete çok kalkardım bu gece hiç kalkmadım normalde uyuyamzdım bu gece deliksiz uyumuşum 😂
Aslihansan Azizeakln ayy o zaman bekleme 😂 doğumdan bi kaç gün önce bazılarında tam tersi çok rahat geçermiş inşallah sende onlrdansındır 😂