Azizeakln Merhaba Kızlar benim tam tamına 7 günüm kaldı doğuma ama doğumun yaklaştığını birgun önceden anlamak mümkün mü
Leylacetinkaya Azizeakln Bizde son 9 Allah’ın izniyle 😂🥰Arada bir belimden bacaklarıma bir ağrı vuruyor ama öyle aman aman bi Ağrı değil 😂Ne su var ne de nişan sabırsızlıkla bekliyoruz 🤰🏻
hunilimom Azizeakln sancilarindan anlarsın nişanın gelir anlarsın önemli olan şancı dakikasını tutmak zaten belli ediyor doğum sancısı kendini benim suyum gelmişti öyle sonra sancılar gelmişti
Aslihansan Azizeakln benim bir gece önce bebeğim o kadar aşağıdaydı ki çıktı çıkacak sanki çok tekmeledi ve ağrı yaptı uyuyamadım dedim bunda bi gariplik var ben kesin yarın doğururum ve ertesi gün sabah doğurdum 😂
Mehmeteminesra Evet Bende bugün bisey yaşadım samcimiydi anlamadm nasıl.bisey markete gitmiştim birden bi ağrı girdi sol.taraftan kasigima yürüyemedim bile döndüm kaldim
merve21_ Benim de son 8 gün ama hiç bir belirti yok nasıl Bi sancıyla karşılaşacam bilmiyorum nişan falan da gelmedi bekliyoruz öyle
AsyaBaby Azizeakln inşallah bir aksilik olmazsa öyle gözüküyor hayırlısı neyse hepimiz için öyle olsun 🙏🏻 Bunun için kendimi motive etmeye çalışıyorum
Azizeakln AsyaBaby amin amin bana da doktor normal gözüküyor ama son dk ya kadar hiç bsy belli olmaz dedi inşallah en hayırlısı neyse o olur
Leylacetinkaya AsyaBaby 😂😂Eşimide bıktırdım artık küçücük bir sancıda aha geldi diyorum 🤣Bana diyor sen artık doğursanda inanmıcam 🤦🏻♀️