Ova Güzel anne adayları😇bebişlerinize hiç alışveriş yaptınız mı???? Yaptıysanız neler aldınız☺️ Ben daha hiçbirşey almadım😇
ilayecemom Ova 13+1 iz hiç birşey almadım daha hem cinsiyet kesin değil hem malum virüs bizi evden çıkarmıyor 🙈
nurcakir58 Ova hiç bişey yap madik 6ayi bitireyim öyle çok erkek şuan 14haftadsyim zaman gecmiyo zaten evde 9 ayada çok var
Azracan Ova bizde 13+4olduk bizde bişey almadık bu korona bizi eve tıkadı 😥cinsiyeti de tahminde bulundu ama biraz daha bekle dedi☺️
Ova ilayecemom evet ya ağız tadıyla alışveriş de yapamayacağız bu virüs yüzünden🤦🏻♀️Bir bitseydi kurtulsaydık Allah ın izniyle
Zlhaa Ben trendyoldan yaklaşık bir ay önce indirim vardı canım prima yenidoğan aldım , unibaby yenidoğan ıslak havlu , sudacrem , burun temizleyicisi , yenidoğan seti aldım iki takım ayrı 😂😂 sırf indirim olduğu için aldım valla
ilayecemom Ova banada aynı şekilde dedi ya ama ben emin olmak istiyorum artık 🙈 https://imgyukle.com/i/JLnumy erkek gibi dedi yüzde 70 ama bakıcaz 😇
Ova nurcakir58 erken olduğunun bende farkındayım ama diğer anneler neler yapmış onu sormak istedim. Ben bi defa düşük yaşadığım için hiçbirşey almadım korkumdan diğer anneleri de merak ettiğim için sordum.
Ova ilayecemom bana iki defa da kız dedi on gün arayla gitmiştim. Bakalım hayırlısı artık☺️Aslında tek derdim su zor günlerde sağlıklı doğması inşallah🙏🏻
Tugce_35 Ova ben çok renklere takilmiyorum ana renkler almaya gayret ediyorum sarı gri gibi kız bebek te giyer erkek bebek te☺️önemli olan sağlıklı olması🙏🏻😇
Ova nurcakir58 anladım başın sağolsun. Benimki çok yeniydi 4 haftalık falan Aralık ayında kaybettim. Ocakta yeniden hamile kaldığımı öğrendim☺️
nurcakir58 Ova Ramazan’da kaybettim doğumdan sonra 37,haftalikdi ilk bebegimdi 7 ay gecdi hamileyim şükür ama riskliyim oyuzden hiç bişey almıyorum okadar çok almak istuyorumki
Seymaogz Bende 14+4 um kızlar. Ufaktan zıbın falan aldım tam alışveriş sayılmaz 😊 aslında çalıştığım için erkenden alayım dedim ama malum olaylardan dolayı evdeyim artık. Inşallah düzelir de ağız tadıyla alışverişimizi yaparız miniklerimize 😍😊
Ova Azracan hayırlısıyla geçer inşallah daha da can kaybı yaşanmadan ya🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Banada aynısını söyledi ☺️
Azracan Ova İnşAllah canım sana da erkekmi dedi bize pipide gösterdi ama inanmadım ☺️Foto atayım bak bi canım sen ne diyorsun