merve21_ 38+4 olduk… finale yakın olsak da sanki zaman bir türlü ilerlemiyor. Kuzum tabii zamanında sağlıklı bir şekilde doğsun … Fakat! Ağırlaştım, belim sanki ikiye ayrılıyor, pelvikse aşırı derecede baskı oluyor (bebiş iyice aşağı inmiş ultrasonda doktorumun söylediği her an gelebilir), yürümek, oturmak, yatmak gitgide zorlaşıyor. Çok dayanıklıyımdır canım yansa da şikayet etmem ama bu aralar sık sık dile getiriyorum çünkü ilk hamileliğimde bunları bu şekilde yaşamamıştım. İki hamileliğimin ortak noktası fazla midemin bulanmamasıdır. O açıdan rahat. Bu sefer yaşım 38 ve vücut sanırım biraz daha zorlanıyor. Şimdi anlıyorum annelerimiz neden genç anne olmak daha kolay derlerdi..çünkü vücut sana destek oluyor şimdi ise biraz köstek olduğunu hissediyorum 🤷♀️Bacağımın birinde varis çıktı bazen çok ağrılı olabiliyor😔 Önümüzdeki günler nasıl geçer hayal edemiyorum. Çok seviyorum bebeğimi ve elbette bu biraz zorlanarak geçirdiğim dönem ona karşı duygularımı asla değiştirmiyor. Bir an önce sağsalim kavuşmak istiyorum sadece ❤️ (Not: biz eşimle bu sefer cinsiyetini bilerek öğrenmedik bu sebeple kız mı erkek mı bilmiyoruz 🥰)