arslanmerve57 berel15 Rabbimin izniyle tez vakitte inşallah düzelir de böyle rahat davranmaz 🙄 inşallah hareket falan ediyor mu ?
1prens1prensesannesi_ berel15 bende 112 ararım gelsin götürsünler de arıyormuş gibi yap bence.. O da malum hastaneler böyle ya belki ondan götürmek istememiştir. Tabi yanlış bir durum ama..
berel15 1prens1prensesannesi_ onunla tartışmak zor çok hazır cevap yine beni alt eder daha bana börek yapalım diyor bende halim yok malzemeler orda istiyorsan yap dedim şimdide gelmiş yürüyüşe çıkalım sana iyi gelir diyor ben ağrım var halim yok diyorum ne yürümesi gezmesi dedim gitti içeri
berel15 Emin_e insan ister istemez korkuyor ilk defa yaşadığım için tedirginliğimi anlamıyor karnımda aşağıda iyice bugün
Emin_e berel15 tabi ki ilkte korkmak cok normal bolca salavat okuyun beni cok rahatlatmisti, sadece kendinizi ve bebeginizi düşünün… Rabbim yardimciniz olsun…
berel15 Sermina kavga çıkmasını istemiyorum eşim anlayışlı olsun halimi anlasın istiyorum cabım sabredicem sadece 😔 şuan elimden sizinle dertleşmekten başka bişey gelmiyor inan
Deletedmom124 berel15 sende aaaa aaaa diye kivran madem canım hak etmiş üzme kendini başla şimdi inlemeye oda da ne oldu derse çok tuttu duramıyorum de sürekli aaaahh ahhh de yapacak birşey yok dogurursun falan Allah korusun hiç kavga etme kimseye söyleme
berel15 Deletedmom124 hiçte numara yapamam keşke yapabilsemde onu ağzından burnundan getirirdim ama işte yalan konuştuğum zaman hemen gülmeye başlıyorum yada itiraf ediyorum 😬😬
Deletedmom138 berel15 bişeyiniz olmasa bile götürmesi gerek diye düşünüyorum psikolojik olarak rahatlamak için bile doktora gittiğimi bilirim
berel15 Deletedmom138 napıyorsun burda salonda yatsana sen diyor gelmiş kendimi zor tutuyorum ağlamamak için ya 🥺
Minnaksever berel15 ayy aynı benimki.sancim oluyordu acile gidiyoruz gülüyo dalga geciyo abartiyosun diye sonra bişey çıkmıyo gerçekten abartmış oluyorum ağzına laf veriyorum
berel15 Minnaksever bende bundan korktuğum için sesimi çıkarmıyorum canım sonra bak gördün mü kendin stres yapıyorsun bişeyin yok senin diyecek yine haklı olacak
Deletedmom138 berel15 sıkma kendini kendin gidemez misin eşine minnet etme seni ona bağlı olmak zorunda gibi görmesin sonra böyle oluyor işte 😣
berel15 Seccadmv kendimi garip gibi hissediyorum böyle olunca sanki gezmeye gitmek istemişim gibi davranıyor
Seccadmv berel15 bende oyle hiss ediyorum o ladar zoruma gidiyor ki hele birde hamisin biz onlari cok gorduk hamilelelikde ağrı mutlaka olmali ben nasil zor gecirdim dediginde tamamen deli oluyorum
berel15 Deletedmom138 sözünün üstüne söz söyleyince ağzımdan burnumdan getiriyor kavga edecek dermanım yok şuan aslında araba kullanabiliyorum sırf ev huzurum için susuyorum şu durumda
berel15 Sermina arada geliyor canım demin vardı şuan yok mesela önce ağrı geliyor sonra bıçak batırıyorlar sanki rahmime birde bebeğim sertleşiyor toplanıyor o geçince rahatım bi yarım saat sonra yine geliyor