Hatcefatma Ben decavite ikinci kuruya başladım yemekten 1 saat sonra falan içiyorum kan ilacı var onu da ac yemekten bir saat önce içiyorum
Tugceecikk Gulay_58 ben kullandım iki haftadır beni kabız yaptı bence başım döndü midem şişti iki gündür içmyrm wc ye çıktım ve kendimi daha rahat hissediyorm bugün doktoruma sordum içmesende olur bu dönemde dedi 6. Haftm bitiyo
04052016mh Gulay_58 ben hemde üstüne çarpıntı yaptı bende o yüzden gece uyumadan önce alıyorum uykuda hissetmiyorum doktorum kullan dedi çünkü
Krzmmmr Canım bana doktorum gece yatmadan al dedi gündüz kullanırsan bulantı yapar dedi birde öyle dene istersen
Leylacetinkaya Gulay_58 kişiden kişiye değişiyor herhalde canım 🥰38+5 haftalığız Hamileliğin başından beri kullanıyorum . Hiçbir rahatsızlık olmadı.
Ilymyy Gulay_58 o vitamin ilacı insani aciktiriyor ondan açlıktan midemiz bulanio ben kullanıyorum hala
Aysemhmt Gulay_58 3,4 gün kullandım midem cok bulanıyordu doktoruma söyledim bıraktım. Hamileliğimde de hayatta mide bulantısı nedir bilmem yani decavit bende öyle yapınca bir daha içmedim. kan ilacı da yan etki yapınca onu da bıraktım kullanmadım birşey