Mehtapp93 Kızlar 30.cu haftamdayım sonrası için ağır olursun yıkayıp ütüleme zor olur diyorlar. Hazır da evlerdeyiz acaba kıyafetleri halletsemmi diyorum? Biraz erken mi sizce
1prens1prensesannesi_ Mehtapp93 bende 30.haftam da yapmıştım gerçekten sonra ağırlaşıyor insan.. Bence bir gün yıka kurusun birgün ütüle
Busegulce Mehtapp93 bende 30. Haftanın içindeyim başladım yıkamaya biraz abartıp çok kıyafet almışım uzun sürecek gibi ve şimdiden canım hiç bişey yapmak istemiyor bence sizde başlayın yavaştan anca halledersiniz 🤗
Mehtapp93 Ngngng evet sonra zor oluyor diyorlar. Çevremde de var sonraya bırakan çok zor oluyo yap hallet diyorlar 😃
Merve_kucuk Mehtapp93 😄😄 Yorulursam kayınvalidem devam eder kendisi daha 42 yaşında 😄😍 o yüzden sıkıntı etmedim çamaşırlarını ne zaman yıkayım diye 🙂
Mehtapp93 Busegulce evet bizde de fazlaca kıyafet var ilk çocuk hevesiyle doldurduk kıyafetleri şimdi kara kara düşünüyorum anca olur heralde 😃
_zehra_ Gayet ideal bi zaman .Ben 25 de başladım yıkamaya. Ser, kurut, topla,ütüle, katla, yerleştir derken 30 oldum🤭
Mehtapp93 _zehra_ 25lerde bende de başlamıştı acaba başlasammı düşünceleri. İnsanı Bi heyecan sarmaya başlıyor 🤗bu zamana kdr anca dayandım 😃
Merve_kucuk Mehtapp93 😄😄 Annelerimizin genç olması bence çok güzel bişey 😍😍 benim kendi annem 35 yaşında. Kayınvalidemde işte 42 yaşında 😊
Busegulce Mehtapp93 bende öyle valla bide 35. Haftaya kadar herşey hallolsun istiyorum düzene koydum kıyafetleri şu gün şunları şu gün şunları diye 33. Haftada bitmiş olcak inşallah arada kendi kıyafetlerimiz de çıkıyor 💁🏻♀️😅
Mehtapp93 Smgckr ooo baya geç hazırlamışsınız 😃 bende ne olur ne olmaz diyorum insan bilemiyorki ne zaman ne olur
_zehra_ Mehtapp93 aynen bide bana arkadaşım çok kıyafet vermişti, oyuzden altınlarınla birlikte uzun sürdü bitmesi. Bide dediğin gibi yerleştirip dolabında görmenin heyecanı ve mutluluğu var 🤗