YYR19 tugce0606 inan ki benim kadar az su içen yoktur galiba içerken midem bulanıyor o kadar yani. bebeğimin suyu hep iyiydi bebeğinizin suyunun azalması sizi susatmaz tatlım merak etmeyin 😊
YYR19 Minikmucizem3 ama dikkat edin ben enfeksiyondan kurtulamıyorum asırı derecede olursa erken doguma sebep oluyor dedi hemşirem size tavsiyem şişe tasıyın yanınızda şişe ile içebiliyorum su ara ve su içtikçe insan susuyor içesi geliyor
Minikmucizem3 YYR19 4 aydır içemiyorum deneyim dedim olmuyor soğuk su deneyim dedim oda olmuyor susuzlugumu soda ile geçirmeye çalışıyorum 😞
YYR19 Minikmucizem3 hiçbirşey suyun yerini tutmuyor canım umarım sıkıntı yasamazsınız hepimizin bu ara özellikle bol sı içmesi lazım ama anlıyorum sizide bende aynı durumdayım 🤦
Minikmucizem3 YYR19 Arkadaşım mrb daha dün su ile yorum yapmıştım içemiyordum seninle paylaşmak istedim su içebildim bugün basardım sonunda😁💃 çok rahatladım anlatamam seninle sevincimi paylaşım istedim 🙏🐣😍
YYR19 Minikmucizem3 tebrik ediyorum canım benim böyle iki gün daha devam et sonrasında vücut su isteyecek sen içeceksin cok sevindim 🎉😍😘