tugce0606 Merabalar ya su içmek aklıma gelmez normalde 3-4 bardak anca ama 1 haftadır aşırı derecede ağzım ve ağız içim kuruyup kuruduğu için açıyor düşünün 17 haftaligim sizde de var mı bu durum
Gaazell tugce0606 21 haftalık oldum bende de var şu günlerde aşırı olmaya başladı. 3 4 litre su içiyorum bana mısın demiyor. Bebek amniyon sıvısını hergün değiştiriyorondan gerekli bu yüzden olduğunu düşünüyorum artık
tugce0606 YYR19 baktırdım mesela 100 de 105 mi ne çıkmıştı ha çok değil ama dikkat etmek lazım bı anfa başladı bu kuruluk ve su içme olayı canım 😳
tugce0606 Gaazell hiii olabilir ayy korkuyorum suyum falan mı az ki bebek mi istiyor acaba diye🤭 doktor suyun iyi demişti geçen hafta
Blackkcat tugce0606 haftamız aynı canım bende yok hatta keşke olsa diyorum su içince midem bulanıyor malesef başka sebebi olabilir mi kuruluğun bilmiyorum ama yinede araştırmak lazım ama hormonlardır yine kesin
tugce0606 Blackkcat inşallah icebilirsin kuzum ya su içmek çok önemli ben hatta bikac gundur içince seviniyorum hani bı sıkıntı olmasında inşallah iyi yani yoksa hiç suyla arası olan biri değildim 🙄
Elifimde Bende de 4 5 gundur var boğazım burnum kuruyor afedersiniz hiç sümük yok ya 😅 islatiyorum hep neden acabaa
_mrv Ozgelin buna nasıl bakıyorlar. Açlık tokluk şekerine mi bakıp anladılar yoksa bişey içirip ölçüp mü anladılar
YYR19 tugce0606 inan ki benim kadar az su içen yoktur galiba içerken midem bulanıyor o kadar yani. bebeğimin suyu hep iyiydi bebeğinizin suyunun azalması sizi susatmaz tatlım merak etmeyin 😊
Nesliyy tugce0606 şekerim sınırdaydi diyete girdigim halde yine devam ediyor duzelmedi ama sekerim duzeldi.
Blackkcat tugce0606 bende tam tersi aşırı su teketirdim ama hamileyken eziyete dönüşüyor su içmek,önceleri dahada zordu şimdi biraz daha iyiyim
Ozgelin _mrv içtim öyle baktılr diğerine ğek güvenmeyin belli olmuyor benim hiç belirtim yoktu ama çok yüksek çıktı iğne kullanıyom