nesrinbaban kızlar 30 haftalık hamileyim kabızım catlıcam ortadan ikiye afedersiniz ama ikinmaktanda korkuyorum cocuk dusecek diye kabizligin gecmesi icin ne önerirsiniz 🥺
Zehra34 nesrinbaban bol bol su ile birlikte kurutulmuş erik canım bana iyi geldi. Kayısı falan işe yaramamıştı.
annelikkutsaldir Kabızlık şikayetim vardı 35 haftalığım bol su içmeye başladım bu ara biraz düzeldi o sayede
nursedahatira Kırmızı pancar çok çok iyi geliyo 2 havuç 1 pancar rendeleyin zeytinyağı limon tuz salata yapın ertesi gün resmen bağırsaklarınız boşalıyo çok rahatlıyosunuz
Cafede nesrinbaban gunde bir kere mi ben 5 gunde bir bu zamana kadar bi hafta gidememistim hastanelik oldum en sonunda
nesrinbaban Zehra34 suyun icine kayisi attim bj kac tane sabah icicem bakalim bana faydasi olacakmı yarinda kuru erik alayım
Mervenur_kcbs nesrinbaban ben doktoruma söyledim bana bişey verdi suda eriyor ona başladım bugğn bakalım
Zehra34 nesrinbaban dene bakalım olmadı kuru erik yaparsın. Bi de inciri bi gün boyunca zeytinyağında beklet sonra zeytinyağlı bi şekilde onu yecanım ben ondan da fayda gördüm ama kuru erik kadar değil. Herkese iyi gelebn şey farklı bu konuda. İnşallah geçer bi an önce