Tugce23 Selalee22 37+5 BENDE doktor 7 nisana gün verdi bebisimin gelmeye niyeti yokmuş bende biyan önce doğurup önlem almak istiyorum hayırlısı allahtan allah yardımcımız olsun kendinize iyi bakin
Zezemeze Tugce23 bebeğin gelmeye niyeti olmadığını nasıl anladı peki? Sizinle aynı günümüz o yüzden soruyorum sonuçta daha 16 gün var.
Selalee22 Hamideersin bir an once hersey eski haline donse herkes zor durumda benm esimde sabah gidiyor aksam geliyor kimi berber kimi isci üzülüyor insan herkes ulu orta kaldi ne iş ne güç
Selalee22 rapuz sana şöyle yardimci olabilirm oncelikle her isini yap hep aktif ol elinden geldignce oturma gun icinde evi supur temizlik yap banyoyu yika tuvltleri yastiklarini ac yika her isini yap yemegini ye bak nsl basliyor kasilmalr bin yürüyüşten daha etkili ev isi
Aysglengn Selalee22 37+1 olduk bizde çok şükür 🙏🏼Doktoruma sordum bu olaylardan dolayı çoğu gebe panik yapıp sezeryane yönleniyor ne düşünüyorsunuz diye ? Hiç gerek Yok öyle şeylere dedi ,en kötü senaryo ben hasta olurum doğumuna başka doktor girer dedi güldü🙂 beklemeye devam dedi 😉
Selalee22 Aysglengn bilemedmki benmn doktorumda çarşamba günü seni erken dogurtcam dedi korktm beni kan idrr tahlili yapmaya gondrdi ultrasonda herseym normal cikti tam tarihimide biliyorum hicbir tahlili yapmadm direkt eve geldm 38+3hamilym simdi bende korkuyorum artik
Ebruu11 38+2yim bende Perşembe günü çatı muaynesi oldum, açılman yok ama yumusama var beklicez dedi ama bende endişeleniyorum biran önce doğsun istiyorum ortalık daha kötü olmadan🤦♀️
Kocakafalimucizem Selalee22 benim değişti 37 haftalık hamileyim pazartesi sabah sezeryan olacağım özel hastaneler de devlet gibi risk altında olduğu için beklemek istemedi doktorum
ozlemaknn VenusEva Benim de bugün tam 38 bizim de 4 nisan son aynı tarihler :)çatı muayenesi nasıl geçti zor mu oluyor
VenusEva ozlemaknn O arada doktorumla konusuyordum ben 2 saniye surdu surmedi inanin sadece son anda cokca az bir yanma hissettim o da bir cok kisinin bahsettigi gibi zorlayici bir sey degildi bence. Daha olmadiysaniz hic endiselenmeyin kendinizi rahat birakin sadece 😊 Sizde de bir yandan sabirsizlik bir yandan da 4 nisan cokta guzel bir dogum tarihi dusuncesi var mi ☺
arzu_glyprk Melek-03 😥 rabbim yardımcımız olsun böyle bi durumda nasıl üstesinden geleceğiz bilmiyorum. Ailem zaten olamayacak. Eşimde olmazsa tek başıma nasıl kaldırırım bilmiyorum 😥 umarım bu duruma gelmeden atlatırız
_elsm_ Zezemeze ona bende şaşırdım benim doktorum 40 a kadar yolu var dedi ilk gebelik ler genelde gününü dolduruyor hep, gördüğüm bu 🤷♀️
_elsm_ rapuz ananas evde çömelip kalkma yapabilirsin bir de doktor bana eski tip tuvalet kullan dedi ahudu çayı
_kucukanne_ Benimde 38+5 günlük çok korkuyorum nasıl yapıcaz perşembe günü kontrolüm var hastaneler bakıyor dimi doğuma ortada kalmayız inşAllah 🤷♀️ bide ziyaretçi kesin mi almıyorlar acaba daha benim gittiğim hastaneye böyle bir vaka gelmemiş