Gamzenur_koyucan Kızlar ben 27+6 dayım geçen gün doktora gittim bebeğim 800 gr sizce normalmi çok kafama takılıyor 🙄😏 siz kaçıncı haftadasınız kilolarınız kaç 🐣👼🏻
Deleted5544 26+1de 840 gramdı, sizinki de çok absürt bi rakam değil. bazı bebekler minyon oluyorlar her bebek aynı değil ☺️
Bulut_evren Gamzenur_koyucan hic bse 4 ay hic bse yiyemedim hep kustum ztn smdide normal bi sekilee besleniuorum sadce bademle muz cok yiyorum
DilekBodurr Gamzenur_koyucan bence normaldir canım her bebek bir olmuyor ki. Haftasına göre uyumlu mu peki. Doktorun söylemiştir ki olmasa bile çok bi fark olduğunu düşünmüyorum ben. Biz de 21+6 yiz 520 gram olmuşuz bugün öyle dedi doktor.
Gamzenur_koyucan DilekBodurr maşallah 🧿 doktor sağlıklı bebek diyor ama işte insan takılıyor acaba besleyemiyormuyum diye babanız biraz minyon ondan kaynaklı olabilirmi acaba 🤷♀️
DilekBodurr Gamzenur_koyucan genetiktir çoğunlukla zaten. O besleniyordur annesi sen merak etme sen de dikkat ediyorsan sıkıntı yoktur bence 🌸
Meliskaya Gamzenur_koyucan 28 haftalikta gttim 1284 kg sizinki biraz kücük ama son aylarda büyüyecktr bebegniz