198723 Mrcemn inş herşey yolunda giderde sağ salim evlerimize döneriz ve bu sıkıntılar bütün müslümanların üzerinden kalkar tez zamanda inş
Efesevim 37+2 2 nisan sezeryan tarihi aldık çok heyecanlıyım korkuyorum hepsi bir arada günümüzü bekliyoruz 🤲🏻
Tosbikim 37 olduk biz de bugün puset haric her seyimiz hazır beklemedeyiz. Ev temizliğimizi de yaptik 2 gün önce annemle 🙏
Ayse458 Aminn insallah Rabbım saglıklı Bı sekilde kucagımıza almamıza nasıp etsın yavrularımızı bu zor gunlerde gerıde kalsın bende vırus ıcın bıraz erken ıstedım daha da kotu olursa dıye
Silem @Mrcemn aynen normal doğumda ne kadar sürede gerçekleşeceğini bilmiyoruz çünkü..en kısa sürede olup bitsin istiyorum açıkçası hayırlısı artık🙏🙏
gzde_cinar Mrcemn 2. Gebeligim ilk cocugumda 18 saat sanci cektim acilmam olmadi. Ve bianda sancim kesildi stresten sanirim. Zorunlu sezaryen oldum. Şimdi de mecbur 😬
msrcmm 37+3 bugün. P.tesi kontrolümüz var. Henüz dönmedi. Doğum için testleri yaparız demişti doktorum. Bakalım ne zamana tarih verecek.
gzde_cinar Mrcemn evet cok şükür saglikli bir sekilde kucagima aldim o bana yetti. Ama normal dogumu da cok istiyordum. 🤦♀️😂